Mr. Irish Bastard (DE), LaFaro (IE), Black Bottle Riot, Birth of Joy, Del-Toros, Trailer Trash Trembler, Grolschbusters, Arthur Adam en Tim van Doorn zijn er weer een aantal en een geweldige toevoeging op de al eerder bevestigde namen; Heideroosjes, Ignite (USA), Death by Stereo (USA), Mucky Pup (USA), The Road Home, Rouge United en Crime & Punishment + Friends. 

Geuzenpop vind dit jaar voor de 8ste keer plaats op Het Rutbeek in Enschede op vrijdag 3 augustus en zaterdag 4 augustus. Geuzenpop heeft een eigen festivalcamping die vorig jaar ruim voor aanvang was uitverkocht, en dat is niet voor niets!
De festivalcamping is geopend van vrijdag 3 augustus 12:00uur tot en met zondag 5 augustus 12:00uur. Dit jaar is er speciaal voor de campinggasten een programmering in ’t CampingCafé waardoor het extra interessant is om op de camping te verblijven! Ook is er vanaf dit jaar een campingwinkel die verzorgt wordt door FestivalNeeds.

De komende weken maakt de organisatie nog een aantal namen bekend die het festival voor dit jaar compleet gaan maken waarna ook de complete time-table voor de editie van 2012 online zal komen.

Kaarten voor het festival koop je op de Geuzenpop website (www.geuzenpop.nl), bij een Primera of Free Record Shop bij jou in de buurt. In Twente kun je terecht bij Café Rocks in Enschede, Café De Stam in Almelo of bij Popeye in Hengelo.
Web: geuzenpop.nl, Facebook: facebook.com/geuzenpop, Twitter @Geuzenpop