The Bronx (USA), Demented Are Go (UK), Red Fang (USA) en het Eindhovense Candybar Planet zijn de meest recente wapenfeiten van Speedfest 2012. De line-up begint vorm te krijgen, want eerder al waren Monster Magnet (Usa), Graveyard (Swe), My Sleeping Karma (Dui), Mad Sin (Dui) en ’77 (Spa) bevestigd voor de zevende editie van Speedfest. Het festival vindt ook dit jaar in het vertrouwde Klokgebouw plaats, en wel op zaterdag 8 december. De voorverkoop is reeds gestart.

 “Deze namen hebben we voor de vakantieperiode nog mooi kunnen binnentikken en die willen we dan ook graag nog even delen. Gaaf ook dat stadgenoot Candybar er bij is. Enne…we gaan niet stilzitten nu. We blijven werken aan Speedfest. Cheers!” Aldus Peter van Elderen, die met Peter Pan Speedrock uiteraard ook acte de présence zal geven.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Speedfest is inmiddels gestart.
Tickets zijn momenteel alleen verkrijgbaar als E-ticket via de website of bij de Primera-winkels. Een ticket voor Speedfest kost 35 euro.
Vanaf 1 september zullen ook harde tickets via regionale voorverkoopadressen verkocht gaan worden. Tot 1 september worden combitickets met Distortion verkocht voor 50 euro. De prijs na 1 september is nog niet bekend. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Distortion vindt plaats daags na Speedfest, op zondag 9 december. Fear Factory, Meshuggah, Decapitated, Sylosis en Devin Townsend Project zijn de eerste bevestigde namen.

Meer informatie?: www.speedfest.nl of www.distortionfest.nl