vestrockARSENAL (BE), KOVACS (NL), LONELY THE BRAVE (UK)  EN ANDEREN OP VESTROCK 2015
VESTROCK is er trots op om de tweede reeks namen bekend te kunnen maken voor de zesde editie op 5, 6 en 7 juni op het eiland in de Buitenvest van Hulst. Aan de affiche worden toegevoegd:

De aankondigingsvideo is hier te zien.

Eerder werden voor vrijdag 5 juni SHOWTEK, en voor zaterdag ANOUKFATHERSON (UK), WILLOW enTOUT VA BIEN bekend gemaakt, en voor VESTROCK JUNIOR (een dag vol spetterende acts voor kinderen, jongeren en hun begeleiders.7 juni 2015) NIELSON, MAINSTREET, KINDEREN VOOR KINDEREN MUSICAL “WAANZINNIG GEDROOMD”, YES-R, BRANDWEERMAN SAM LIVE en FREEK VONK.
Op VESTROCK 2015 zijn circa 60 acts te zien. De komende maanden worden nog tientallen acts bekend gemaakt, waaronder nog een aantal headliners.
Meer informatie is te vinden op www.vestrock.nl

VESTROCK
Het gezelligste boutique festival van de lage landen, een prachtige locatie, het Eiland in de vestingwerken van de middeleeuwse vestingstad Hulst, op een steenworp afstand van Gent, Antwerpen en Sint-Niklaas, voor de echte genieters, met lekker eten, mooie bieren, goede voorzieningen, geweldige muziek, theater, toffe lezingen, een festivaldag speciaal voor kinderen en een camping (voor slechts € 10) op korte afstad van het festivalterrein. Beleef het mee op het prachtige eiland in het water rond vestingstad Hulst.
VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor VESTROCK € 30 voor vrijdag en € 35 voor zaterdag, en voor VESTROCK JUNIOR € 17,50. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 50. Kaartverkoop via www.vestrock.nl.