Vanaf morgen ook speciale Paaspop-actieweek op 3FM

34 nieuwe acts o.a. The Wombats, In Flames, The Subs LIVE, Joost van Bellen en Michael Mendoza

– Paaspop officiële opener van het festivalseizoen 2012: it’s amazing!

De dagen lengen; vogels kwetteren ’s morgens weer; her en der komt het eerste groen tevoorschijn en de voorverkoop van Paaspop begint. Inderdaad: de lente komt eraan -en dus ook Pasen en dús ook Paaspop, dat elk jaar traditioneel het festivalseizoen opent. Morgen (zaterdag 28 februari vanaf 10.00 uur) begint de reguliere voorverkoop. Mediapartner 3FM start dan tevens een speciale Paaspop-actieweek met volop aandacht voor the most amazing festival van Nederland, dat van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april op terrein De Molenheide in Schijndel (NB) plaatsvindt.

Maar eerst de 34  nieuwe namen

Op de vernieuwde Paaspop-website staan alle (nieuwe) acts per area en per dag handig op een rijtje:

* Main Stage: The Wombats
* Masters Of Rock: In Flames, Enslaved, Peter Pan Speedrock
* Jack Daniels: Note To Amy
* Extrema: Conforce LIVE, Simian Mobile Disco, Mauro Picotto, RipTide, Villa, The Magician, Joost van Bellen, The Subs LIVE
* Oi!-Stage:  Kutz, Soul Sinners, Piro, Brutuzz, DJ Hatcha & MC Crazy D
* Heineken Starclub:  Puresang, Michael Mendoza, Joey Suki, Funkadelic, Delivio Reavon & Aaron Gill, Bobby Burns, Apster
* Theater: Enge Buren, Umbilical Brothers, Memphis Maniacs, 80’s Verantwoord, 90’s Now!, Paul Zerdin
* Restolounge:  Jungle by Night, Mala Vita, Dearworld

Binnenkort worden méér nieuwe namen aangekondigd!

Reguliere voorverkoop start morgen, zaterdag 28 januari om 10.00 uur

Paaspop is er ook dit jaar weer in geslaagd om de ticketprijzen
bijzonder laag te houden (exclusief servicekosten):
Vrijdag € 39,-
Zaterdag € 69,-
Zondag € 69,–
Combi 2 dagen zaterdag & zondag €  84,–
Combi 3 dagen passepartout €  89,–
Camping €  15,–

Tickets zijn verkrijgbaar via de bekende regionale voorverkoopadressen en via de site en Facebook.  Om te voorkomen dat de bezoeker een duur ticket aanschaft bij de vele woekeraars, verwijst Paaspop naar www.weetwaarjekoopt.nl, die uitstekende voorlichting geeft over betrouwbare tickets.

3FM speciale Paaspop actieweek
Dit jaar is 3FM voor het eerst mediapartner en zal regelmatig met nieuwtjes, primeurs en leuke acties komen. Ook zal  3FM op Paaspop de Serious Talent Awards uitreiken en spelen een aantal van deze bands in de 3FM-area. Vanaf morgen gaat  3FM gelijk goed van start met een speciale Paaspop-actieweek  waarin elke dag tickets worden weggegeven.

Paaspop: Las Vegas in Nederland –it’s amazing!
De organisatie doet er alles aan om het festival elk jaar nóg spectaculairder te maken. In 2011 gebeurde dat bijvoorbeeld door de uitbreiding van het aantal podia van 7 naar 10; een luxere camping met meer en betere voorzieningen en een nóg spraakmakendere aankleding van het terrein. Door de prachtige decors en de duizenden lichtjes die  ’s avonds het terrein een adembenemende sfeer geven waant de bezoekers zich zowaar in Las Vegas. Paaspop behoort inmiddels dan ook tot de top van de Europese festivals en biedt een audiovisuele totaalbeleving met cabaret, comedy, theater, entertainment en een zéér gevarieerd aanbod van muziek.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.