Voor het gratis toegankelijk popfestival Schollenpop, dit jaar op zaterdag 4 augustus a.s., zijn de laatste namen bekend gemaakt.

Anneke van Giersbergen(ex Gathering), Kensington, All For Nothing(Dé hardcoreband van Nederland) en My Brainbox.

Met deze band herleven goede oude tijden! Jan Akkerman, die in 1968 Brainbox oprichtte, zal bekend en onbekender werk van deze suc-cesvolle groep ten gehore brengen. Niemand minder dan Bert Heerink(ex Vandenberg) zal de zangpartijen op zich nemen. Na 40 jaar komt Jan Akkerman terug met het repertoire van deze legendarische band. Kortom, een uniek optreden dat je niet mag missen!

Rilan & The Bombardiers is de allereerste band die tot zowel 3FM Serious Talent als Radio 6 Soul & Jazz Talent gebombardeerd is. Het is de eerste keer dat 3FM en Radio 6 hetzelfde talent in dezelfde periode ondersteunen. Tevens gebruikt Studio Sportzomer de single “Happy Jack”  dagelijks als openingstune van het programma! Rilan & The Bombardiers zijn niet te missen op radio en TV.

Eerder werden al bevestigd: The Deaf, De Kraaien en Pioneers of Love.

Op het House of Rock talentenpodium staan geprogrammeerd: Tim Akkerman(ex Di-Rect), B Sharp(winnaar Talent Event), Demira Jansen(winnaar High School Music Competition), Atlantic Attraction(winnaar Grote Prijs van Zuid_Holland), Jimmy G(Hiphop) en Trio Escobar.

Schollenpop begint om 12.00 uur en vindt plaats op het Zuiderstrand te Scheveningen, meer informatie op www.schollenpop.nl