arga the royalIn de herfst van het vorige jaar bracht de Nederlandse band The Royal hun album Dreamcatchers op de markt. Een ijzersterk album vol metalcore van het hoogste niveau. Dat dat niet ongemerkt bleef, bleek uit het feit dat zij een contest wonnen en in Oberhausen voor een uitverkochte zaal tijdens het Impericonfestival hun ding mochten doen.

Vandaag heeft The Royal hun gloednieuwe videoclip “ARGA” uitgebracht. Het nummer ARGA is afkomstig van hun debuut album “Dreamcatchers” dat wereldwijd goed wordt ontvangen. Het nummer gaat over dat je gelooft in jezelf. Dat je zelf het heft in handen neemt. Zelf controle hebt over je leven en dit niet laat afhangen van anderen. De video is opgenomen door Wouter Kooken en ge-edit door de front-man van de band, Semuel Pisarahu. De afgelopen maanden tourde The Royal door Europa om hun album te promoten, met als hoogtepunt dus die plek op het uitverkocht Impericon festival in Oberhausen.

Wil je The Royal zelf live zien? 20 juni staan ze op Jera on Air, samen met o.a. A Day To Remember, Caliben ,Enter Shikari, In hearts wake, Texas in July en vele andere.

[youtube id=”gYiSphIwaDs” align=”left” mode=”normal” autoplay=”no” aspect_ratio=”4:3″ parameters=”https://www.youtube.com/watch?v=gYiSphIwaDs”]