pukkelpopJe kan de zoete geur van de festivalzomer al ruiken. Wij wakkeren het vuur vandaag nog wat aan met een handvol nieuwe namen.

Wax die hanekammen, want punklegendes NOFX en ook Marky Ramone’s Blitzkrieg komen Pukkelpop op stelten zetten.

“I say if we’re gonna do it, do it right” is het motto van Anne-Marie en wij volgen haar daar graag in. Stevig dansen op haar zomerhit, maar ook nog wat energie sparen voor de stomende sets van Miike Snow, Gnash en The Avener.

Voor de fijnproevers – want dat zijn jullie nu eenmaal – serveren we verder Julia Holter, Bibi Bourelly, Let’s Eat Grandma, Twin Atlantic en Weval. Smakelijk!

Het optreden van Warhaus, de nieuwe groep van Maarten Devoldere van Balthazar, verschuift van vrijdag naar donderdag.

Klik hier voor de voorlopige line-up.

TICKETVERKOOP

De officiële ticketverkoop loopt enkel via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be.

  • Een dagticket betaal je €99 all in (openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 2 dagen kamperen op Camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • Een combiticket is €199 all in (openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
  • In voorverkoop kosten eet- en drankbonnen €2,50 per stuk. Deze voorverkoop loopt tot en met zondag 31 juli via www.pukkelpop.be. Op het festivalterrein betaal je €15 voor 5 eet- en drankbonnen.

Pukkelpop 2016 is van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus. Alle info vind je terug op www.pukkelpop.be.