Terwijl de punkers van NOFX vandaag de weide van onze vrienden van Groezrock omploegen laten ze gelijk even weten dat ze donderdag 14 augustus ook naar Pukkelpop afzakken. Ook Touché Amoré en PUP spelen er dit weekend en houden deze zomer halt in Kiewit op zaterdag 16 augustus. In dezelfde categorie ‘stevige gitaren’ bevestigt ook het Australische Tonight Alive hun komst op de Pukkelpop-donderdag.

Voor de dance- en electronica-liefhebbers laat Etienne De Crécy zijn nieuwste projectSuperdiscount 3 Live los en ook knoppenwonder James Holden komt zich live bewijzen.
Wie liever wat losjes de heupen wiegt kan genieten van de doorleefde rhythm&blues- en soul-klanken van Nick Waterhouse of wegmijmeren bij de zomerse singersong-deuntjes van Nick Mulvey. Of is duistere, spannende hiphop meer iets voor jou? Dan raden we je Yung Lean & Sad Boys aan.

De metalband Bombus die eerder aangekondigd werd voor zaterdag 16 augustus schuift naar donderdag 14 augustus.

Je ziet, zoals steeds voor elk wat wils op Pukkelpop. Meer namen volgen binnenkort!

Donderdag 14 augustus
NOFX, Tonight Alive

Vrijdag 15 augustus
James Holden Live, Nick Mulvey, Nick Waterhouse, Yung Lean & Sad Boys

Zaterdag 16 augustus
Pup, Superdiscount 3 Live, Touché Amoré

Zowel voor de vrijdag als voor de zaterdag van Pukkelpop 2014 zijn er nog amper 500 tickets te verkrijgen. De combitickets zijn al een dikke maand uitverkocht. Voor donderdag 14 augustus met o.a. Editors, Outkast, Deadmau5 en Disclosure zijn er voorlopig wel nog voldoende kaartjes.
Dagtickets zijn te koop via www.pukkelpop.be en Proximus Go for Music.