Het aftellen is begonnen! Nog slechts een paar dagen voordat FestyLand op vrijdag 10 oktober de poorten opent. Het festivalseizoen van 2014 wordt sensationeel afgesloten met onder andere Kensington, Yellow Claw, Otto Knows, Typhoon & Band, DubVision, La Pegatina, Memphis Maniacs en Jett Rebel! Op dit moment lopen alle werkzaamheden op recreatiepark Hemelrijk perfect op schema en rijst het sfeervolle tentenkamp gestaag uit de grond. Alle voortekenen wijzen erop dat de zevende editie één van de mooiste edities ooit zal worden!

Kensington (fotograaf R. vd Bent)

Speciale unplugged show van Kensington
Op zaterdag 11 oktober zal Kensington in de FestyLand Acoustic een intieme unplugged show geven, met aansluitend een signeersessie. Beide dagen zijn er meerdere akoestische optredens van onder andere Navarone, Twenty Sicks, Märel Bijveld, Tim Akkerman, Prinz Klauz, Bells of Youth, Jones, BZB, Rex Pharao, Dennis Benedict en ANNY! Naast een fijn stukje muziek kan er genoten worden van een vers bereide bak koffie of een lekkere wijn van de nieuwe wijnbar.

Layout1Timetable & Plattegrond
Op de website van FestyLand is de laatste update van de timetable & plattegrond te vinden.
Klik hier voor tickets!

FestyLand App
Nieuw dit jaar is de FestyLand App. In deze App is alles te vinden met betrekking tot FestyLand, zoals timetable, plattegrond en het laatste nieuws.
Deze is inmiddels te downloaden.

Ticketverkoop (ook campingtickets)
Er zijn nog steeds tickets online verkrijgbaar, evenals camping-, camper- en caravantickets, via de website waar alle ticket-info handig op een rijtje staat. Hier zijn ook alle regionale voorverkoopadressen te vinden. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar bij alle Primera Winkels.

Website & Social Media
Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.

DCIM100MEDIA