Logo FestyLand 2015 (1)Het aftellen is begonnen! Nog slechts enkele dagen voordat FestyLand op vrijdag 7 oktober de poorten opent. Het festivalseizoen van 2016 wordt vakkundig afgesloten met onder andere BLØF, De Staat, Ummet Ozcan, Douwe Bob & Band, FeestDJRuud XL, Peter Pan Speedrock, Kraantje Pappie, BZB, The Guilty Six, Fresku & Band, Andy Frasco (USA) en Baby Blue! Op dit moment lopen alle werkzaamheden op recreatiepark Hemelrijk perfect op schema en rijst het sfeervolle tentenkamp gestaag uit de grond. De organisatie is zo goed als klaar voor de negende editie van dé afsluiting van hét festivalseizoen!

Timetable FestyLand Acoustic bekend
De timetable voor de FestyLand Acoustic is bekend! Deze area is thé place to be om je favoriete artiest in een intieme setting te zien! Op vrijdag 7 oktober zijn er akoestische optredens van Baby Blue, Dave Vermeulen & Voltage, Andy Frasco (USA), Vezpa, Heavy Hoempa en The DC/Denims. Op staan Twenty Sicks, Flemming, Acting The Maggot, The Wetnecks, Janique & Niels, Hilltop Howlers, Bootleg Betty en Rattlesnake Shake op het affiche. Naast een fijn stukje muziek kan er al zittend in een knusse setting genoten worden van een versbereide koffie of een lekkere wijn van de wijnbar, eventueel aangevuld met de beste nootjes! De complete timetable is te vinden via www.festyland.nl

Timetable & Plattegrond
Op de website van FestyLand is de laatste update van de timetable & plattegrond te vinden. 
Klik
hier voor tickets!

FestyLand App
Ook dit jaar is er weer de FestyLand App. In deze App is alles te vinden met betrekking tot FestyLand, zoals timetable, plattegrond en het laatste nieuws. Deze is inmiddels te downloaden via Playstore en de Appstore.

Ticketverkoop, ook campingtickets
Er zijn nog steeds tickets online verkrijgbaar, evenals camping-, camper- en caravantickets, via de website waar alle ticket-info handig op een rijtje staat. Hier zijn ook alle regionale voorverkoopadressen te vinden.

Website & Social Media
Volg de FestyLand website en social media via Facebook, Youtube voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.