NORTHCOTE POSTERNa Expire, Desolated, Coldburn en To The Test, overige tien namen bekend.

21 december 2012 – Na de eerdere bevestiging van Amerikaanse top-act Expire, het Engelse Desolated, en Coldburn uit Duitsland, is Northcote verheugd om de volledige line-up van het festival vandaag aan te kondigen. Na het succes van afgelopen jaar heeft de organisatie wederom een line-up bevestigd die de harten van Hardcore Nederland sneller zal laten kloppen.

Op zondag 10 maart 2013 vindt de tweede editie van Northcote Festival plaats in de Popcentrale te Dordrecht. Het programma bestaat uit 14 veelbelovende nationale en internationale bands. Het Engelse front wordt verdedigd door Broken Teeth (Metallic Hardcore uit Manchester), Survival (Youth Crew uit Manchester), en het eerder bevestigde Desolated (Death Metal met een goede portie Hardcore). Daar tegenover staat de Belgische linie opgesteld met Get Wise (Old School Hardcore, terug naar de roots) en Redemption Denied (straight-forward Hardcore: stagedives!), ondersteund door het Italiaanse The Words I Never Said (zware Hardcore met een vleugje melodie). Op nationaal vlak wordt het festival bezet door Cornered (snoeiharde Hardcore), All For Nothing (female fronted Hardcore uit Rotterdam), This Routine Is Hell (intelligente Punk Hardcore), 21 Gun Salute (furieuze Hardcore) en Rott ‘n Damned (agressieve riffs met krachtige lyrics).

Kortom, Northcote Festival 2013 is een niet-te-missen evenement voor elke liefhebber van harde muziek. Tickets zijn verkrijgbaar voor maar 10 euro bij Primera en via www.northcote.nl.

Voor meer informatie:

www.northcote.nl
www.facebook.com/northcotefestival