Met een TV commercial, een outdoorcampagne en speciale aftershows slaan de Ziggo Dome en Mojo Concerts de handen ineen voor de November Rockmaand 2013. Zes rockconcerten worden extra onder de aandacht gebracht middels een aparte campagne welke vandaag wordt gelanceerd. Kaarten voor de diverse concerten zijn reeds te koop via www.livenation.nl,www.ticketmaster.nl en 0900 – 3001250 45 cpm).

Op 12 november geeft Thirty Seconds To Mars een show in de Ziggo Dome, op 18 november Nickelback, 19 november Avenged Sevenfold, 21 november Volbeat, 26 november Queens of the Stone Age en op 28 november staat Black Sabbath op het podium van de Amsterdamse popzaal. Elk concert op zich is natuurlijk al bijzonder, maar het feit dat er in de Ziggo Dome zoveel rockbands op bezoek komen in één maand is uniek. Vandaar de lancering van de November Rockmaand, ondersteund door een TV commercial welke vandaag de lucht ingaat. Verder wordt er vanaf 2 oktober een grote abricampagne ingezet op de NS stations en sluiten we elk concert binnen de November Rockmaand af met een speciale aftershow. De toegang tot deze aftershows is gratis.

Aftershows
Om de November Rockmaand extra kracht bij te zetten, worden er zes passende aftershows georganiseerd in Club Ziggo. Na de show van Thirty Seconds To Mars staan de dames en heer van The Jacks, die met hun energieke optredens binnen korte tijd een sterke live reputatie hebben opgebouwd, op de bühne. Nickelback gaat op 18 november vooraf aan de moddervette, energieke rock van Dead Man’s Curse, terwijl een dag later My Propane de aftershow verzorgt van Avenged Sevenfold. My Propane speelt een originele formule van beat-driven rock en metal die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. De ‘No Bullshit Rock N Roll’ van Black-Bone is te zien na het concert van Volbeat en het is aan het spijkerharde rocktrio van Paceshifters om de avond na Queens of the Stone Age te vervolmaken. En tot slot is het de eer aan het rauwe, donkere en meeslepende My Favorite Scar om op donderdag 28 november na Black Sabbath de November Rockmaand af te sluiten.

De TV commercial van de November Rockmaand staat vanaf nu ook online.

Ziggo Dome en Mojo Concerts presenteren
NOVEMBER ROCKMAAND 2013
12 november: Thirty Seconds To Mars & special guest You Me At Six – Love Lust Faith + Dreams
18 november: Nickelback & special guest Skillet – The Hits Tour, presented by Radio Veronica
19 november: Avenged Sevenfold & support acts Five Finger Death Punch + Device
21 november: Volbeat & support acts Iced Earth + Teenage Bottlerocket – Outlaw Gentlemen & Shady Ladies
26 november: Queens of the Stone Age & support act Band of Skulls, presented by 3FM
28 november: Black Sabbath & support act Uncle Acid & The Deadbeats
De kaartverkoop voor bovenstaande concerten is reeds begonnen via: www.livenation.nl,www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).