Een echte oldskool metal-avond om het onderste shirtje van de stapel weer eens aan te trekken, badges vastnaaien, kogelriem om en headbangen maar!

Kom met z’n allen op Vrijdag 12 oktober naar de Groene Engel in Oss!

Vanderbuyst

Strakke spijkerbroeken, shirts zonder mouwen, een Flying V en zwiepend haar. Vanderbuyst mixt 70’s en 80’s hardrock met vroege heavy metal sounds. Denk aan Deep Purple, Rainbow, Thin Lizzy, Van Halen de oude Iron Maiden. Na drie jaar intensief touren en met flink wat kilometers op de teller is Vanderbuyst live een geoliede rockmachine die elk publiek plat speelt!

Bliksem (BE)
Bliksem uit Antwerpen brengt een potje old school thrashmetal waarbij de retestrakke gitaarriffs je om de oren vliegen. De band wisselt heavy mosh-stukken moeiteloos af met snellere, speedrock-achtige gedeeltes, maar ook komen er psychedelische stukken voorbij. Met twee enorm strakke gitaristen, een pompende ritmesectie en de rauwe, melodieuze stem van zangeres Peggy brengen ze het onbeschrijfelijke metalgevoel in je naar boven.

After All (BE)
After All combineert meedogenloze trash met melodie en weet dat als geen ander te verpakken in liedjes met couplet en refrein. Sinds de EP ‘Becoming The Martyr’ zijn vocalist Sammy Peleman en bassist player Frederik Vanmassenhove (ex-Aborted) bij de band en dit jaar kwam het album ‘Dawn Of The Enforcer’ uit op Roadrunner Records.
After All speelt veel, heel veel. Zo stonden ze op festivals als Graspop Metal Meeting, Keep It True, Metal Dayz, Dynamo Metal Fest, en dezen ze shows met bands als Anthrax, King Diamond, Stone Sour, Testament, Forbidden, Agent Steel, Exodus, Candlemass, Armored Saint, Shadows Fall, Life Of Agony, Voivod, Paradise Lost, Saxon etc etc.

Evil Invaders (BE)
‘Young Loud IN YOUR FACE Speed Metal Attack!!!’ staat er op de facebook-pagina van deze jonge Belgische band die een live garant staan voor knallende US Speedmetal.

meer info

http://www.vanderbuyst.com/
http://www.bliksemmusic.com/
http://www.afterall.be