Logo Distortion #2De tweede editie van Distortion vindt op zondag 24 november plaats in het Eindhovense Klokgebouw, is uitgebreider en gevarieerder dan vorig jaar en heeft tot nu toe de volgende line-up: My Dying Bride, Papa Roach, Satyricon, Heaven Shall Burn, Hypocrisy, DEATH, Glamour Of The Kill, Middle Class Rut, Havok, Angelus Apatrida, Adept, Alpha Tiger en The Psyke Project.

De organisatie heeft nu ook DEATH, Havok en Angelus Apatrida aan de line-up toegevoegd. Méér nieuwe namen volgen spoedig. De kaartverkoop van Distortion is reeds begonnen via www.distortionfest.nl.

DEATH is het unieke allstar tribute-project bestaande uit Sean Reinert (Cynic), Paul Masvidal (Cynic) en Steve DiGiorgio (Autopsy, Testament, Iced Earth), allen ex-leden van de legendarische Amerikaanse band Death waarvan oprichter en frontman Chuck Schuldiner in 2001 het leven liet. Max Phelps (Exist, Cynic) neemt de vocalen voor zijn rekening. DEATH’s setlist zal vooral nummers van het album Human bevatten plus een handvol Death-klassiekers. Het doel van dit eerbetoon/project is om Chuck Schuldiner op gepaste wijze te herdenken en tevens om aandacht te vragen voor de Amerikaanse organisatie Sweet Relief die zich inzet voor muzikanten in financiële problemen. DEATH is de vervanger van Behemoth, die zijn nieuwe album niet op tijd af heeft waardoor de band langer in de studio zit en niet naar Distortion kan komen. Ook Whitechapel moet helaas verstek laten gaan voor het festival.

Voor meer informatie ga je naar www.distortionfest.nl

DISTORTION FESTIVAL 2013
Met o.a. My Dying Bride, Papa Roach, Satyricon, Heaven Shall Burn, Hypocrisy, DEATH, Glamour Of The Kill, Middle Class Rut, Havok, Angelus Apatrida, Adept, Alpha Tiger en The Psyke Project. Binnenkort volgen opnieuw meer namen

Zondag 24 november 2013
Klokgebouw, Eindhoven
Entree: € 37,50 (excl. servicekosten)
Dagkassa: € 42,50 (excl. servicekosten)
Combiticket Speedfest & Distortion: € 55,- (excl. servicekosten)

De kaartverkoop is reeds begonnen via www.distortionfest.nl

Distortion online: Website en Facebook