all-points-north-2Vrijdag 21 oktober staat De Pul in het teken van retestrakke, stevige rock met uitstapjes naar de metal en prog! Maar liefst drie regionale bands betreden het podium en een DJ die de avond voorziet van de dikste alternatieve hits. Op het affiche staan All Points North, Wolfpack, Heavy Hoempa en DJ Elie Stardust. “Het wordt vooral een gezellige avond voor iedereen die alternatieve muziek een warm hart toe draagt”, aldus Stuart Onstein, drummer van Heavy Hoempa en All Points North.

Heavy Hoempa
Heavy Hoempa heeft inmiddels geen introductie meer nodig. De zeven blazers en drummer hebben na het optreden tijdens Bospop Weert grote bekendheid gekregen doordat Motörhead hun versie van Ace Of Spades deelde via Facebook. Dit trucje werd enkele weken geleden nog eens dunnetjes overgedaan, nadat een andere Youtube van Heavy Hoempa viraal ging op internet met maar liefst 4 miljoen views! “Het was een gekkenhuis”, zegt Stuart trots. “Ineens kwamen we op Radio 2, Radio 3, speelden we live bij Radio 538 en werden we geïnterviewd door SBS6 Hart van Nederland. De telefoon staat sindsdien roodgloeiend en de aanbiedingen komen van over heel de wereld!”

All Points North

Stuart is niet alleen de drummer van Heavy Hoempa, hij neemt ook al jaren plaats achter de het drumstel bij All Points North. Hij legt uit: “Ik heb het geweldig naar mijn zin met Heavy Hoempa, maar ik zou niet zonder All Points North kunnen. Dat is toch de band waar ik muzikaal gezien mijn ei in kwijt kan. Het komt het dichtst in de buurt bij de muziek waar ik zelf graag naar luister.” All Points North is een oude bekende in de lokale muziekscene. In het verleden heeft de Udense formatie diverse regionale popprijzen gewonnen en in zalen gespeeld als 013, Doornroosje en W2. De afgelopen jaren heeft All Points North haar sound verder doorontwikkeld. De band noemt het zelf progressive heavy rock. De knipoog naar Tool en Deftones is gebleven, maar er is meer ruimte gekomen voor vette grooves, aparte maatsoorten en melodieuze zangpartijen.

Wolfpack
Naast Heavy Hoempa en All Points North zal ook Wolfpack optreden. Deze rockende onderzeeër uit Mariaheide en Veghel vaart haar eigen koers! De muzikale torpedo’s zijn geladen met flarden Peter Pan Speedrock, The Cult en Danko Jones. Eigen werk dus met slechts plaats aan boord voor een enkele cover. De avond wordt aan elkaar gedraaid – en goed afgesloten – door DJ Elie Stardust met de beste alternatieve platen van deze en vorige eeuw! Dat wordt een ouderwets gezellige rockavond in De Pul!

Vrijdag 21 oktober in De Pul, Uden. Zaal open 19:30. Eerste band 20:30.

Kaartjes € 5,- in de voorverkoop, € 7,50 aan de kassa. Tickets en info via www.livepul.com