Nieuwe namen:  Rina Mushonga, Roog, Steve Aoki en Blaudzun

– Paaspop officiële opener van het festivalseizoen 2012 –

De Early Bird-actie, waarbij tickets voor Paaspop 2012 tegen een gereduceerd tarief worden verkocht, is net als vorig jaar een groot succes gebleken. De actie loopt nog tot en met aanstaande zaterdag 7 januari. Binnenkort start dan vervolgens de reguliere ticketverkoop voor Paaspop, traditioneel de opener van het nieuwe festivalseizoen.

In 2012 wordt het van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april gehouden op terrein De Molenheide in Schijndel (NB) en zal wederom ruim 150 acts bieden die een zeer gevarieerd programma op 11 podia neerzetten: cabaret, comedy, theater, entertainment en een uitgebreid aanbod van muziek uit diverse genres. Inmiddels zijn er ook weer enkele nieuwe namen bekend gemaakt: Rina Mushonga, Steve Aoki, Roog en Blaudzun. Nieuwe namen volgen spoedig. Op de Paaspop-site staan alle acts per area handig op een rijtje.

Editie 2011
De editie van 2011 bleek er een van nieuwe records en hoogtepunten: een ram uitverkocht festival met in totaal 43.000 bezoekers die van 150 live-acts op 11 stijlvolle karakteristieke podia genoten. De organisatie doet er dan ook alles aan om het festival elk jaar opnieuw nóg spectaculairder te maken. Dit jaar gebeurde dat bijvoorbeeld door de uitbreiding van het aantal podia van 7 naar 10; een luxere camping met meer en betere voorzieningen en een nóg spraakmakendere aankleding van het terrein. Door de prachtige decors en de duizenden lichtjes die  ’s avonds het terrein een adembenemende sfeer geven waant de bezoekers zich zowaar in Las Vegas. Paaspop behoort inmiddels dan ook tot de top van de Europese festivals en biedt een audiovisuele totaalbeleving met cabaret, comedy, theater, entertainment en een zeer gevarieerd aanbod van muziek.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.