PrintVolgens de wetenschap is het aan het begin van het nieuwe jaar nog best lastig om de gemaakte goede voornemens uit te voeren. Paaspop houdt zich met de volgende reeks nieuwe namen in ieder geval aan zijn voornemen om van de komende festivaleditie de mooiste tot nu toe te maken: The Kik, Joris Voorn, Kölsch (DJ Set), Broederliefde, Ares, Mike Mago, Droog Brood, LNY TNZ, GirlsLoveDJs, Roul and Doors, Wiwek en Valour Up Twice. De nieuwe trailer staat hier.

Voordelige Early Birdtickets zijn nog verkrijgbaar tot en met zaterdag 10 januari. Kort daarna start de verkoop van de reguliere tickets. Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015 gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Het  programma tot nu toe (meer namen worden binnenkort bekend gemaakt)

Anouk, Kensington, Within Temptation, Dotan, Selah Sue (BE), Jett Rebel, Kovacs, Mike Mago, Against Me! (USA), The Bloody Beetroots (sbcr dj set) (IT), The Kik, Therapy? (UK), Joris Voorn, Rival Sons (USA), Fresku, Blues Pills (SE), Mr. Polska, The Paladins (USA), Modeselektor LIVE (DE), Lacuna Coil (IT), Dave Clarke (UK), Peter Pan Speedrock, Broederliefde, Ares, John Coffey, Kölsch (DJ Set), The Gentle Storm, Yellow Claw, Truckfighters (SE), The Dirty Daddies, Droog Brood, Monomyth, Buraka Som Sistema (PT), Cho, The Cool Quest, GirlsLoveDJs, Liptease & The Backstreet Crackbangers, Little Big (RU), Ronnie Flex, Fiddler’s Green (DE), Soviet Suprem (FR), Colin Cloud (UK), LNY TNZ, Roul and Doors, Wiwek, Best of Foo (Foo Fighters Tribute), Valour Up Twice en TV-kok Pierre Wind. Meer namen volgen spoedig. Het programma tot nu toe staat hier.

Voordelige Early Bird-tickets nog te koop tot en met aanstaande zaterdag 10 januari
De Early Birdperiode loopt nog tot en met zaterdag 10 januari 2015. Kort daarna start de voorverkoop van de reguliere tickets (waaronder ook dagtickets en 2-dagen combitickets). Tijdens de Early Birdactie zijn de volgende festivaltickets nog voor een gereduceerde prijs te koop:
– combiticket voor 3 dagen € 89,-
– combiticket voor 3 dagen met camping € 99,-
– Young & Free-ticket € 70,-
– Young & Free-ticket met camping € 75,-

Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden  staan op de website.

Tickets voor de Paaspopcamping: kamperen doe je zó!
In slechts een slaapzakje onder de sterrenhemel in slaap vallen? Of toch liever eerst uitgebreid in het badhuis om daarna weg te dromen in een avontuurlijke tipi? Ongeacht of de kampeerder een heuse Indiana Jones is of juist meer een campingdiva; voor elk type is er een op maat gesneden accommodatie. Dit jaar zet Paaspop the next step in camping. Er komt onder meer een aparte luxueuze vijfsterrencamping waar tipi’s en het FlexOtel hun eigen plek krijgen met onder meer een eigen badhuis en een fraai ingerichte zitruimte waar het prettig toeven is.

Alle info & voorwaarden en soorten tickets & prijzen staan op de website.

reguliere camping eigen tent, caravan of camper

 

Korte info over de nieuw toegevoegde acts
Als huisband van De Wereld Draait Door bleek The Kik al een kikkûh band te zijn die met zijn pakkende sixties Nederbeat-met-een-kik-onder-je-kont iedereen de dansvloer opjaagt. Danstempel Stardust (dit jaar opnieuw gehost door het nieuwe crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC) is de perfecte plek voor top techno producer Joris Voorn die (ook) volgens 3voor12 één van de beste albums van 2014 maakte. Tegenwoordig staat deze energieke muziekgoeroe over de hele wereld mensen in vervoering te brengen. De Deense DJ-producer en techno-head Kölsch (DJ Set) heeft meerdere artiestennamen maar slechts één doel: een überparty in Stardust.

Nee, dan GirlsLoveDJs: bakken energie worden over je heen gegoten als deze DJ en MC het podium bestijgen. In een feelgood climax van licht en geluid ontploft iedere zaal of tent waar ze komen. Ook niet vies van een hard feestje met hoofdletters P-A-R-T-Y zijn de alom geliefde DJ’s LNY TNZ, Roul and Doors en Wiwek. In de Roxy (Paaspops vrijplaats voor hiphop, drum ’n bass en méér) komt producer Mike Mago, die vorig jaar een internationale hit (én 3FM Megahit) met Outlines scoorde, de zaak op stelten zetten.

Hiphop van de bovenste plank is er van de Rotterdamse grootheden-in-spe Broederliefde en de nog jonge maar enorm getalenteerde Ares. Droog Brood bestaat uit het duo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte die sinds 2002 al acht theatervoorstellingen maakte en ook in Paaspops Theater zal zegevieren met absurdisme van hoog niveau. Uit Schijndel komt de relatief nieuwe rockband Valour Up Twice, die het twee weken geleden nog tot de finale zitten van de Grote Prijs van Nederland schopte.