PrintNieuwe namen: Dotan, Rival Sons (USA), Fiddler’s Green (DE), Lacuna Coil (IT), Therapy? (UK), Buraka Som Sistema (PT), Yellow Claw, Fresku (primeur van zijn speciale en nieuwe show), Cho, The Cool Quest, Soviet Suprem (FR), Colin Cloud (UK) en TV-kok Pierre Wind

The next step in camping: vijfsterren kampeerdorpje met luxe tipi’s, FlexOtel en eigen badhuis

– Paaspop 3, 4 en 5 april 2015 : It’s Amazing!

Terwijl we de komende twee weken nog massaal overspoeld worden met kersthits, jaarlijstjes en de Top 2000 steekt Paaspop zijn nieuwe muzikale vuurwerk voor 2015 gewoon vandaag alvast af. Dotan, Rival Sons, Fiddler’s Green, Lacuna Coil, Therapy?, Buraka Som Sistema, Yellow Claw, Fresku, Cho, The Cool Quest, Soviet Suprem, Colin Cloud en Pierre Wind zijn nu toegevoegd aan de line-up. Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015 gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Het  programma tot nu toe
Al eerder werden de volgende acts bevestigd: Anouk, Kensington, The Bloody Beetroots (sbcr dj set), Selah Sue, Jett Rebel, Kovacs, Within Temptation, Against Me!, Modeselektor LIVE, Dave Clarke, Liptease & The Backstreet Crackbangers, The Paladins, Mr. Polska, John Coffey, Blues Pills, Peter Pan Speedrock, Little Big, Truckfighters, The Gentle Storm, Monomyth, Ronnie Flex, The Dirty Daddies, Best of Foo (Foo Fighters Tribute).
Meer namen volgen spoedig. Het programma tot nu toe staat hier.

De nieuw toegevoegde acts
Dotans huidige populariteit rechtvaardigt een show in de Apollo (Paaspops grootste tent). Zijn pakkende folksong Home werd een 3FM Megahit, was de soundtrack van het WK voetbal, het troostlied voor de MH17-ramp én werd vorige week uitgeroepen tot Song van het Jaar 2014.

Onder de noemer ‘hard’ vallen Therapy?, Fiddler’s Green, Rival Sons en Lacuna Coil -respectievelijk alternatieve rock, Ierse speedfolk, seventies hardrock en symfonische-gothic metal. Buraka Som Sistema en Yellow Claw zullen opduiken in de danstempel Stardust die opnieuw gehost wordt door WE ARE ELECTRIC, het nieuwe crossover dancefestival dat de eerste twee edities in het Eindhovense Klokgebouw uitverkocht. Paaspop draagt ook hiphop een warm hart toe, dus Cho en Fresku komen roof raisen; laatstgenoemde rap-held geeft Paaspop de primeur van zijn geheel nieuwe show!

De Roxy is Paaspops vrijplaats voor hiphop, drum ’n bass en méér. Hier combineert The Cool Quest badass funk met hiphop en soulvolle jazz. Of herdefinieert het eigenaardige duo Soviet Suprem de muzikale term Balkan met zijn mix van gipsy hiphop, cumbia, folkrock, dub en Sirtaki. In de Theatertent (Paaspops eigen schouwburg) passen 900 stoelen. Die zullen allemaal bezet zijn tijdens de show van de internationaal bejubelde ‘forensic mind reader’ Colin Cloud. Overal waar deze intrigerende rasentertainer optreedt laat hij een verbijsterd publiek achter.

Loco Royale op Paaspop met eigenzinnig programma
Zoals elk jaar zijn ook de gasten van de Loco Loco Discoshow weer van de party-partij met hun prettig gestoorde feestprogramma voor de Loco Royale, dat balanceert op de grens van betamelijkheid en burgerlijke ongehoorzaamheid. Verwacht het onverwachte maar altijd rariteiten, vele climaxen en bijzondere gebeurtenissen, waaronder van  ’s lands ADHD chef- en TV-kok Pierre Wind en de Theo’s.

Paaspop camping 2015: kamperen doe je zó!
In slechts een slaapzakje onder de sterrenhemel in slaap vallen? Of toch liever eerst uitgebreid in het badhuis om daarna weg te dromen in een avontuurlijke tipi? Ongeacht of de kampeerder een heuse Indiana Jones is of juist meer een campingdiva; voor elk type is er een op maat gesneden accommodatie.

Paaspop vindt het namelijk belangrijk dat de gasten in de watten worden gelegd en tovert de camping om in een sfeervol stadje met een supermarkt voor de verse boodschappen, een goed geassorteerde campingshop, het traditionele kampvuur (door de brandweer aangestoken) en volop entertainment. Maar dat is nog niet alles. Want in 2015 zet Paaspop the next step in camping. Er komt een aparte luxueuze vijfsterren camping waar tipi’s en het FlexOtel hun eigen plek krijgen met onder meer een eigen badhuis en een fraai ingerichte zitruimte waar het prettig toeven is.

 

Alle soorten accommodatie en hun prijzen

reguliere camping

– eigen tent, caravan of camper

Alle info & voorwaarden en soorten tickets & prijzen staan op de website.

 

luxueuze vijfsterren camping

Tipi: authentieke met rieten matten ingerichte indianentent met veldbedden, tafel en stoelen kunnen vanaf morgen 18 december worden gereserveerd; er is al een tweepersoons tipi voor € 169,-

 

Prijzen tipi’s :

2 persoons : € 169,-

4 persoons : € 299,-

5 persoons : €369

6 persoons : € 439,-

7 persoons : € 509

8 persoons : € 579,-

9 persoons : €649

 

FlexOtel (nu beschikbaar): voor wie echter top of the bill comfort prefereert is het FlexOtel voor hotelkamers met échte boxspring bedden, elektriciteit, licht, verwarming en linnen een zegen. Reserveren kan via de website van FlexOtel zelf.

 

Website & Social Media

Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.