Nieuwe namen: Moke, Di-Rect, Acda en de Munnik, Joost van Bellen, La Caravane Passe, Suicidal Tendencies, Infectious Grooves, Waylon, The Supersuckers, Erol Alkan, Josh Wink, Bonaparte, Otto Orgel, Rio The Voice of Elvis en Mad Manoush 

Early Bird voorverkoop Paaspop 2010 start morgen, zaterdag 19 december

Volgende week is het alweer Kerstmis, maar de organisatie van Paaspop Schijndel is achter de schermen al hard aan het werk voor het volgende feest op de Christelijke kalender: Pasen 2010!

In het weekend van 3 en 4 april 2010 gaan alle remmen weer los als de traditionele opener van het festivalseizoen op festivalterrein de Molenheide in het Brabantse Schijndel wordt gehouden – dit jaar op maar liefst 7 verschillende podia! .

Nieuwe bevestigde bandnamen zijn Di-rect, Moke, Acda en de Munnik en Waylon (Mainstage); Suicidal Tendencies en Infectious Grooves in de Masters of Rock; Rasti Rostelli en

Rio The Voice of Elvis in de Theater-tent, terwijl The Supersuckers het intieme Jack Daniels-podium onveilig zullen maken. In de Extrema Dance-tent geven Joost van Bellen, Erol Alkan en Josh Wink acte de présence. Rest(o) tenslotte nog de Restolounge: hier spelen La Caravane Passe, Mad Manoush en Otto Orgel. Zeer binnenkort zal de organisatie nog meer bandnamen naar buiten brengen, o.a. ook voor de Loco Royale-stage!

Vorige week werden al Arch Enemy, Entombed, Karma to Burn, Peter Pan Speedrock, The Accelerators en Reverend Horton Heat (rock!); Bob Wayne and the .357 Stringband (country- en bluegrass!) en Dave Clarke (Extrema-tent) bevestigd. Tevens is er voor een veelbelovende band weer een plek in het blokkenschema van Paaspop te verdienen via Next Best Band, het eerder dit jaar gelanceerde crossmediale podium voor bands en muziekliefhebbers.

Nieuw voor Paaspop is de mogelijkheid tot het aanschaffen van Early Bird combi-tickets. (E-tickets only). Een E-ticket voor het hele weekend wordt in de periode van zaterdag 19 december 10.00 uur tot en met 16 januari aangeboden voor € 72,50. Kaarten zijn online te bestellen via de website www.paaspop.nl maar ook verkrijgbaar bij de 400 Primera winkels.

In 2009 was Paaspop vóór het festival begon op beide dagen uitverkocht. Ruim 20.000 bezoekers genoten toen van ruim 80 acts variërend van dance tot rock en van amusement tot cabaret, verdeeld over zes podia in grote circustenten. Paaspop heeft ook in 2010 zelfs zeven podia en dus een keur aan muzikale variëteit. Van snoeiharde metal tot de hotste dance-acts alsmede ook weer een aantal vette publiekstrekkers/grote namen. En natuurlijk ook weer volop cabaret, comedy en theater.