image001Nieuws over het programma van het Haags UIT Festival op zondag 6 september: Paul de Leeuw komt zingen op het podium aan het Lange Voorhout. Eerder werd al bekend dat onder anderen Janne Schra, Danny Vera en Spinvis & Saartje van Camp te zien zijn.

Paul de Leeuw
Vanaf september 2015 doet Paul de Leeuw weer diverse theaters in de regio aan met een zangtournee. Daarom komt hij met zijn zevenkoppig orkest – onder leiding van Miguel Wiels – op het Lange Voorhout zijn dierbaarste en bekendste nummers laten horen, die voor een groot gedeelte worden bepaald door het publiek. Een mooie herinnering, onvergetelijk wijsje of emotioneel eerbetoon? U roept en hij zingt! En natuurlijk wordt er tussen de nummers door gepraat, geïmiteerd en beantwoordt hij vragen vanuit het publiek. Improviseren maar!

Een greep uit de gratis binnenprogrammering
De Koninklijke Schouwburg trakteert: Paul van Vliet, Diederik van Vleuten en het Nationale Toneel geven een voorproefje op hun voorstellingen van komend theaterseizoen. Ook theater Diligentia heeft weer een ijzersterk programma, met onder anderen Nathalie Baartman, Eric van Sauers en Emilio Guzman.

Bij het Spuiplein
In de Nieuwe Kerk luister je naar prachtige klassieke concerten. En ook in de tuin van de Nieuwe Kerk zijn er akoestische optredens. Kom je met kinderen naar het Haags UIT Festival? Speciaal voor hen zijn er voorstellingen en activiteiten in en rond Theater aan het Spui!

Nieuwsbrief
Wil je meer weten over het programma? Regelmatig hebben we iets te delen. Dat doen we via Facebook en Twitter, maar we geven je ook updates via de nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden, of schrijf je in via de website!

www.haagsuitfestival.nl // www.facebook.com/haagsuitfestival
www.twitter.com/haagsuitfest >> #HUF2015

Het Haags UIT Festival 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Den Haag en Rabobank, en gesteund door PS Publiciteitsservice, Bureau Visueel,
De Posthoorn, Den Haag Centraal en INTRO uitzendbureau