Paul Andrews, of beter bekend als Paul Di’Anno, de eerste zanger van het Britse Iron Maiden, komt naar Dynamo, om samen met Maiden Tribute band Up The Irons de kelders in een timewarp terug te slingeren naar 1978-1981.

Voor velen een flinke pot jeugsentiment, voor enkelen een kennismaking met de eerste jaren van metalgrootheid Iron Maiden. Paul Di’ Anno zong op de eerste twee singles (The Soundhouse Tapes en Live!! + One). Daarnaast zorgde onder andere Di’Anno dat Maiden en Metal in het algemeen op de kaart werden gezet met platen als “Iron Maiden”, “Killers” en “Maiden Japan”. In 1981 werd Paul aan de kant gezet en opgevolgd door Bruce Dickinson, Paul ging met eigen projecten aan de haal als Di’ Anno en Battlezone. Paul zou nooit meer het niveau halen als in zijn Maiden jaren, maar brengt zo af en toe een goede plaat uit als “The Classics: The Maiden Years”.

Vanavond staat Paul op het podium met misschien wel de beste Maiden tribute band Up The Irons. Wil je Maiden horen in een kleine zaal, waarbij de punkinvloeden van Paul van de eerste platen nog rondhangen, dan moet je zeker even komen kijken.

De show gaat van start met de Thrashrockers van Nuclear Sushi en vervolgens zal Motorblok (uiteraard een Motorhead Tribute) de show op stoom brengen.

Wanneer: vrijdag 19 oktober 2012
Waar: Dynamo Eindhoven (concertzaal)
Aanvang: 20:20 uur
Deuren open: 20:00 uur

Rockportaal.nl zal aanwezig zijn voor een review.