Aanstaande zaterdag worden de hekken van de Rock ’n Roll Playground opengegooid voor alweer de 9e editie van het Pedro Pico Pop festival. Met namen als The Toy Dolls, Destine, Kraantje Pappie en Shaking Godspeed staat er een ijzersterk en gevarieerd programma. Daarnaast stroomt het terrein over van de kunst! De kunstenaars zijn al sinds afgelopen zaterdag bezig met de aankleding van het terrein.

Opbouw
De organisatie van het Festival in Raalte is al dagen druk met het opbouwen van de verschillende area’s op het MBI Terrein. Dit jaar zijn er drie podia in de fabriek en wordt er voor het hoofdpodium een grote tent gebouwd. Maar liefst negen kunstenaars zijn momenteel bezig met grote kunstprojecten in en om de oude betonfabriek. Onder andere Ronald Jonkman, Karin Gerfen en James Lost maken werk binnen het thema Rock ’n Roll Playground. Op Facebook staan inmiddels tal van foto’s van de voortgang.

Randprogramma
Met ook I Got You On Tape, The Gecko, DJ Gomes, The Paceshifters en Birth Of Joy kom je op Pedro Pico Pop muzikaal meer dan genoeg aan je trekken. Naast alle artiesten en kunst gaat er nog veel meer gebeuren. Zo wordt de wedstrijd Nederland – Denemarken live uitgezonden op een groot scherm, kun je trouwen in een heuse trouwkapel en is er een uiterst absurde kinderboerderij van het jaarlijks terugkerende duo Maudy & Camilla. Natuurlijk is er ook een ruime keuze aan eten en drinken verkrijgbaar.

Kaarten
De kaartverkoop verloopt voorspoedig, er zijn nog genoeg kaarten te koop. Ze kosten 15 euro  en zijn te koop via de website van het festival, bij alle Primavera winkels en verschillende lokale voorverkooppunten. Al deze informatie is te vinden op www.pedropicopop.com.