Poster-Peelpop-2015-kleinHet programma van Peelpop 2015 is compleet. Vijf geweldige tributebands zullen op zaterdag 28 februari vanaf 18.00 aantreden en tot 01.00 wordt het smullen volgens de organisatie. Net als de zes vorige edities wordt manege de Rietvenne aan de scheidingsweg te Boekel weer omgetoverd tot een heus concertzaal. De voorverkoop is inmiddels in volle gang en aangezien de laatste vier edities waren uitverkocht is het raadzaam om op tijd de kaartjes te bemachtigen. Deze zijn verkrijgbaar bij; Primera te Uden, Guitarking te Boekel, de Buurman te Odiliapeel en online te bestellen via www.peelpop.nl alwaar alle info te vinden is betreft Peelpop.

Peelpop trapt om 18.00 af met American Idiots, Bloody Buccaneers, Pink Trouble, Mirage en de afsluiter is Vannstein.

American Idiots

Wat begon als een grapje, is momenteel uitgegroeid tot een waardige Green Day Tribute band: “American Idiots” . Vier vrienden zijn in 2011 na verschillende muzikale omzwervingen op het idee gekomen een Greenday tribute op te richten, en met succes. Op het podium heeft American Idiots duidelijk plezier en deelt dat met het publiek.Op het podium heeft American Idiots duidelijk veel plezier en deelt dat met het publiek. Al tijdens de eerste nummers gaan de kopjes al op en neer. Greenday heeft verrassend genoeg meer hits dan de meeste mensen weten en American Idiots weten dit goed te brengen wat geheid  weer resulteert in een vet begin van Peelpop.

Bloody Bucanneers

De Golden Earring Tributeband “Bloody Buccaneers” is vernoemd naar een album dat door hun helden in 1991 werd uitgebracht met daarop de internationale hit “Going To The Run”. De tributeband werd opgericht in 2001 en speelde inmiddels ruim 150 keer door het hele land, plus enkele concerten in Duitsland en België, waar de band razend populair en inmiddels een graag geziene gast op grote tribute festivals. Het spreekt vanzelf dat Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits speelt zoals “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en natuurlijk de millionseller “Radar Love”. Maar ook live-klassiekers als “Holy Holy Life”, “Back Home”, “Buddy Joe”, “Long Blond Animal”, “Just Like Vince Taylor”, “Candy’s Going Bad”, “She Flies On Strange Wings” staan op de playlist. Prachtige nummers van Neerlands grootse rockband allertijden.

P!nk Trouble

De P!nk Trouble tribute show presenteert highlights van alle P!nk live shows  zoals “The Truth About Love”, “Funhouse”, “I’m Not Dead” en “Try This”. Deze 9-koppige band uit Duitsland  laat in een geweldige show ook P!nk’s laatste hits horen zoals “True Love”, “Try”, “Blow Me”, “Raise Your Glass”, “Fuckin’ Perfect” en veel meer!
Let´s get the party started!

Mirage

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. Wie kent ze niet, de tophits van o.a. ‘Rumours’?

Zangeres Chaja van der Heide zet ze fantastisch neer met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden. Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’. In een top bezetting met o.a. ex ‘Wild Romance’ drummer Gus Genser, en de o.a. vanuit het theater circuit bekende ‘Girls Wanna Have Fun’ bassiste Joyce Grimes, gitaarvirtuoos Dominik Sprenger, de klassiek opgeleide Louise vd Sande Bakhuyzen en frontvrouw Chaja van der Heide waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van MIRAGE als nooit tevoren!

Vannstein

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele Duitse band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland. Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!