De voorbereidingen voor Phantasium 2012 beginnen inmiddels al weer goed op stoom te komen en we kunnen al een aantal leuke bands en entertainment bevestigen. Het lijkt een traditie te worden, Rapalje zal wederom op zondag 26 februari ons geweldige evenement muzikaal afsluiten. Tevens zullen goede bekenden Kelten zonder Grenzen op zowel zaterdag als zondag een balfolkworkshop verzorgen. Een nieuw gezicht in ons programma is de Nederlandse pop/folkband Idris, zij zullen tijdens Phantasium 2012 een optreden geven. We weten nu nog niet op welke dag zij zullen optreden, dat is mede afhankelijk van de overige optredens die we gaan boeken, hou voor de planning deze pagina in de gaten.

In ieder geval kunnen we al wel bevestigen dat er dit jaar weer een kostuumwedstrijd zal zijn, net als bij de editie van 2011 op zondag. Let wel, op zaterdag is er dus geen kostuumwedstrijd. Inschrijven voor de kostuumwedstrijd kan op het evenement zelf of vooraf, de details betreffende inschrijven vooraf zal nog op deze site komen te staan.

En, net als in 2011, zal er op Phantasium een Art Gallery te bewonderen zijn, met onder andere kunstwerken van Suzanne de Kleijn en Vevina’s Celtic Art. Voor deze gallerij zijn we altijd nog op zoek naar kunstenaars die hun werken willen tentoonstellen op Phantasium, neem daarvoor contact op met info@phantasium.nl.

Phantasium vindt plaats op zaterdag 25 februari en zondag 26 februari in het Beursgebouw in Eindhoven.