editorsMet de vorige succesvolle editie nog vers in het geheugen, maakt platenmaatschappij [PIAS] zich klaar voor een wel heel bijzondere volgende editie van [PIAS] Nites. Op vrijdag 2 oktober a.s. zal niemand minder dan Editors het Haagse Paard van Troje betreden om hun nieuwe album ‘In Dream’ te presenteren, met een exclusief clubconcert. Ook New Yorker Elliot Moss is van de partij, met zijn onlangs uitgebrachte debuutalbum ‘Highspeeds’op zak. Kaarten gaan vandaag (dinsdag 29 september) om 12.00 in de verkoop.

Afgelopen april dook er vanuit het niets een nieuw nummer van Editors op. De track ‘No Harm’ stond als hidden track op een Play It Again Sam label sampler en werd als eerste ontdekt door een Nederlander. Inmiddels maakt de single ‘Life Is A Fear’ overuren op de radio, en met drie uitverkochte concerten op 4, 5 en 6 november in de Heineken Music Hall lijkt het erop dat Editors’ vijfde studioalbum wederom erin zal slagen om de fans volledig in te pakken. Bekijk hieralvast de trailer voor het album.

Wie Elliot Moss nog niet kent, is hoogstwaarschijnlijk niet één van de bijna 28 miljoen viewers van dit filmpje. Phillip Chbeeb, een professionele danser/choreograaf uit Frankrijk gebruikte ‘Slip’ van deze Amerikaanse singer-songwriter onder een prachtige choreografie, gefilmd in de Parijse metro, waarna de video binnen een mum van tijd viral ging.

Tickets voor deze uitzonderlijke album launch show gaan vandaag (dinsdag 29 september) om 12.00 in de voorverkoop voor 40 euro. Met een voordelig combiticket van 50 euro stel je ruim van tevoren het nieuwe album van Editors op dubbel CD veilig, welke je op de avond zelf kan ophalen. Voor vijf euro meer ontvang je het album op gelimiteerd goudkleurige vinyl. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar viahttp://www.paard.nl/event/EDITORS.

De optredens van Editors en Elliot Moss worden door 3voor12 opgenomen in zowel beeld als geluid.

Praktische info
Wat:
3voor12 presenteert [PIAS] Nites met Editors & Elliot Moss
Waar: Paard van Troje, Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag
Wanneer: vrijdag 2 oktober, doors open: 19.00
Prijs: Regulier ticket: 40 euro
          Combi-ticket met 2CD: 50 euro
          Combi-ticket met Limited Gold LP: 55 euro
          Tickets verkrijgbaar vanaf dinsdag 29 september om 12.00 via:http://www.paard.nl/event/EDITORS
Website: https://www.facebook.com/events/1630313460563423/