Het Bredase poppodium Mezz speelt dit jaar zelf voor Sint en Kerstman. Wie tickets voor een concert of dance-avond kado doet, heeft de mogelijkheid om de kaartjes in een geschenkverpakking te ontvangen en maakt daarnaast ook kans op een jaar gratis toegang tot Mezz of een andere verrassing.

Mensen die tussen vrijdag 13 november en maandag 18 december tickets bestellen via de website van Mezz, kunnen er voor kiezen om gedrukte tickets in een kadoverpakking thuisbezorgd te krijgen. In een aantal verstuurde enveloppen zit ook een jaar gratis Mezz of een andere surprise.

Concerten voor iedereen
Mezz heeft weer een boordevol programma in 2016 met voor ieder wat wils. Jan Akkerman & Benjamin Herman trappen het jaar af op 8 januari. Soulful, jazzy en dromerige songs geïnspireerd door Tracy Chapman, Nina Simone en Bill Withers komen van Sabrina Starke. Hans Teeuwen en zijn band The Painkillers brengen een ongekend swingende mix van rock, pop, blues en jazz met absurdistische teksten naar Mezz.

De duizelingwekkend goede mash-up band Memphis Maniacs komt weer naar Mezz in februari. Ook Nico Dijkshoorn komt terug, ditmaal neemt hij de Vlaamse schrijver Herman Brusselmans mee. Maart brengt de prachtige Nederlandstalige songs van Eefje de Visser met onverwachte melodieën en tuimelende teksten. Natuurlijk kan er ook weer gedanst worden bij 90’s NOW, 80’s Verantwoord en Superstijl.

Ontdek spannende nieuwe bands
Wie graag spannende nieuwe bands wil ontdekken kan terecht in de Kleine zaal van Mezz. Voor januari zijn er al tickets te koop voor Flying Horseman: een mix van rock, post-folk en donkere blues. Geboren Bredanaar en winnaar van de Wim Sonneveld-prijs Flip Noorman presenteert er zijn album en voormalig deelnemer van De Beste Singer-Songwriter van Nederland Gerson Main brengt prachtige Nederlandstalige folkpop met hier en daar een elektronische twist

Ook in Mezz in 2016
Do 21-01 Toe Maar – 35 jaar Skunk
Za 23-01 De Staat (Uitverkocht)
Za 30-01 Clean Pete – Nederlandstalige folkpop
Vr 04-03 Noah Guthrie (US) – pop/Americana met soul door voormalig Glee-acteur
Vr 11-03 Bo Saris – ijzersterke soulzanger
Vr 18-03 JW Roy & Leon Verdonschot – ode aan Americana en vergeten singer-songwriters
Do 24-03 Tourist LeMC (BE) – hiphop met kleinkunst, folk en reggae
Vr 01-04 Mala Vita + Skippabeat – Zuid- en Oosteuropese folk met latininvloeden
Do 14-04 Tribute2BobMarley by Rootsriders – Positive Vibration tour 2016
Vr 29-04 Arno (BE) – funk, blues en Franse chansons