Vanaf vrijdag 1 april organiseert Dauwpop een online prijzenfestival (dit is geen grap!).
Fans, vrienden en volgers van Dauwpop dingen mee naar tal van prijzen, zoals posters, gesigneerde cd’s en meet & greets.

Het prijzenfestival wordt in een speciaal online jasje gegoten. De officiële term die hier aan hangt is “scavenger hunt”. Een scavenger hunt is een online crossmediale speurtocht.
Via haar eigen site, sites van mediapartners, artiesten en social media kanalen als Twitter, Facebook en Hyves publiceert Dauwpop wekelijkse zoekopdrachten.

Deelnemers aan het prijzenfestival jagen op opdrachten en voeren ze uit. Uiteraard is aan elke opdracht een prijs gekoppeld.
De oplossingen van de wekelijkse opdrachten leiden naar een algeheel antwoord. Dit laatste antwoord zorgt ervoor dat de deelnemer kans maakt op een heel bijzondere prijs. De algehele winnaar wint namelijk een, door een grote Dauwpop artiest, gesigneerde Jägermeister gitaar!

In de wervingscampagne naar festivalgangers is de scavenger hunt nieuw. Organisator van Dauwpop, Ev’Hands, zette de speurtocht samen met Socialmediaworkshops.nl en Reclamebureau Catapult op. Gezamenlijk werd eerder al een succesvolle hunt voor de band A Silent Express ontwikkeld.

De aftrap van het prijzenfestival is vrijdag 1 april. Deelnemers kunnen naar www.dauwpop.nl gaan voor meer informatie en de spelregels.
Twitter: twitter.com/dauwpop
Facebook: facebook.com/dauwpop
Hyves: dauwpop-hellendoorn.hyves.nl
Youtube: youtube.com/dauwpophellendoorn

PROGRAMMA DAUWPOP 2011 o.a.:
The Cult
Blood Red Shoes
Triggerfinger
Jacqueline Govaert
Dazzled Kid
Tim Knol
Royal Republic
Kees van Hondt
Go Back To The Zoo
Baskerville
Nobody Beats The Drum
Boef en de Gelogeerde Aap
Kraak & Smaak
De Jeugd Van Tegenwoordig
Racoon
A Silent Express
Tommy Ebben & The Small Town Villains
The Joy Formidable

Vrijdag 3 juni 2011:
Status Quo
Physical Graffiti
Julian Sas
Fortunate Sons
www.statusquo-hellendoorn.nl

Check www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws.