Op 14, 15 en 16 oktober vindt dé afsluiter van het festivalseizoen plaats op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden (Noord-Brabant). Met nog ruim een maand te gaan laat de organisatie van FestyLand weten dat de programmering nu nagenoeg compleet is en dat ook de voorverkoop naar volle tevredenheid verloopt. Na drie eerdere zeer geslaagde edities gaat Festyland  dit jaar een stapje verder met maar liefst 6 podia, 7 tenten, meer dan 80 acts en een eigen camping waarvan het aantal reserveringen nu al het aantal van vorig jaar overstijgt.

Eén van de bands die zal optreden is Chef’Special, die vorige maand ook op Lowlands de tent op zijn kop zette. Deze Haarlemse funk/hiphop/reggaeband is trouwens komend seizoen dé nieuwe huisband van de Wereld Draait Door, dat vanaf vanavond weer op Nederland 3 te zien is. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal Chef’Special dan ook de muzikale noot verzorgen.

Alvast in de stemming komen? Kijk op www.festyland.nl voor alle informatie, filmpjes en foto’s van vorige edities. Volg ons ook op Facebook, Hyves en Twitter!