De Ossche band Radio Blackout geeft op 19 mei a.s. haar EP-presentatie in de Rambler in Eindhoven. De band maakt eigen muziek, geïnspireerd door het stevigere werk van bands als Led Zeppelin en Triggerfinger. Na een goed ontvangen debuutalbum en cd presentatie in de Groene Engel in Oss gooit Radio Blackout het nu over een andere boeg. In tegenstelling tot een heel album brengt de band in totaal 3 EP’s uit, met gemiddeld 3 tot 4 nummers per EP. De eerste EP heeft de naam Radio Blackout 2.1, en is vanaf 19 mei te beluisteren en gratis te downloaden op de site van Radio Blackout.

 Over de opname van de EP

In plaats van in een studio, heeft de band de muziek thuis opgenomen. Elk bandlid heeft daarvoor thuis een eigen studio gebouwd. Het idee is afkomstig van producer Marcel van de Vondervoort. Hij is verantwoordelijk voor de productie van de EP.

 Presentatie

De presentatie in de Rambler bestaat uit de nummers van de eerste EP. Daarnaast zal de band het eerste album integraal spelen, met enkele nummers in een bijzondere versie. Speciaal voor de fans uit Oss rijdt er een bus naar Eindhoven en terug. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar en te bestellen op www.radioblackout.nl/eprelease

Info EP-release

De EP-presentatie vindt op 19 mei a.s. plaats in The Rambler in Eindhoven.

Open: 21:00 uur

Aanvang 21:30

Support act: Gifter

Voor meer info zie:

www.radioblackout.nl

www.therambler.nl .