Met onze gebalde vuisten in de lucht gaan we vrijdag 15 februari de confrontatie aan met de heavy rockers van Ravage4 en SpuM. Als we de bands moeten geloven hebben zij het in ieder geval op ons gemunt. Ravage4 presenteert deze avond het nieuwe album ‘In Your Face’.

Het ging er flink op, afgelopen jaar bij de heavy rockers van Ravage4. Zo deden ze behoorlijk wat shows en schopten ook nog eens het album ‘In Your Face’ de wereld in. En ‘In Your Face’ it is…de krachtpatserij vlamt van het podium en ontziet niks of niemand. De invloeden halen ze uit bands als Pantera, POD, Sevendust en Deftones, dus dan weet je het wel. Wij bereiden ons alvast voor op een complete ravage.

SpuM. Wat die bandnaam ook mag betekenen (uitgekauwde kauwgom of uitgerochelde rubberdrek…), wie kan het schelen? SpuM is muziek voor degene die van het cross-over genre houden waarmee de eind ‘80’s en begin ‘90’s grosseerde. Oftewel, voor degene die houden van van metal, funk, pop tot aan rock en rap. Invloeden? Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Jimi Hendrix, Rage Against The Machine, Fishbone, Gotcha! en Living Colour. En dat als trio… ga er maar aanstaan.

Wanneer: 15 februari
Waar: PopEi Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis