Voor de vierde editie van haar openlucht festival heeft Stichting Robfest wederom een aantal mooie namen weten vast te leggen. Een zevental (regionale) bands zullen acte de préséance geven op Robfest Outdoor 2012, wat gehouden zal worden op zaterdag 19 mei op het Gildeterrein aan de Postelseweg te Eersel. Naast de muzikale omlijsting vindt daarnaast voor de tweede maal in de middag het dodgeball toernooi plaats.
De spits zal worden afgebeten door Final Jam welke de winst gedurende Road to Robfest 2012 met verve wist binnen te slepen. Final Jam is een band welke perfect bij de doelstelling van de stichting past: gedreven jong (met het jongste bandlid slecht 13 jaar oud) regionaal talent. Lipstick Junkie brengt een aantal heerlijk zomerse covers ten gehore, inclusief de bijbehorende blazers. Met hun elektronisch doordrongen alternatieve rock zal Digital Orchestra het eerste eigen werk van de dag verzorgen.

LQR zal dit jaar voor de tweede maal sinds het bestaan van Robfest Outdoor hun zwaar gedestilleerde folk rock ten gehore brengen. Voetjes van de vloer en feesten maar! Met gepaste trots presenteert Robfest Outdoor haar eerste internationale boeking in de vorm van Mosquito (BE). Dit jonge Leuvense duo maakt op dit moment furore in de Belgische rock scene met hun vette rock, occasioneel gekruid met stonerriffs en –drumwerk. Het Veldhovense Skalala, dè Skanking Party Band, gaat zorgen voor een waar Ska feestje en als klap op de vuurpijl zal Dirk Diggler traditie getrouw het festival afsluiten met hun straight-in-your-face rock covers en vele gast muzikanten.

Dodgeball toernooi
Voor de tweede maal wordt er in de middag voorafgaand aan de muzikale omlijsting een dodgeball toernooi georganiseerd op het festival terrein. Vorig jaar streden 10 teams om de felbegeerde eerste plaats en de hoofdprijs. Inschrijvingen lopen via de website, maar een mailtje sturen naar dodgeball@robfest.nl is ook mogelijk. Wees er snel bij, want vol is vol!

Robfest Outdoor 2012
Zaterdag 19 mei met o.a. Skalala, Mosquito (BE), Dirk Diggler en LQR.
Gildeterrein aan de Postelseweg te Eersel.
Entree €7,-

Kaartverkoop enkel aan de deur.

http://www.robfest.nl/