Vanmiddag presenteert Rock-in-Stock, het boekingsbureau met het hoogste Rock gehalte van Brabant en omstreken, 5 toffe en veelbelovende bands uit haar stal. It’s Only Rock ‘Roll (but we like it)

The 101’s
Sinds 4 jaar maakt The 101’s de Nederlandse en internationale podia onveilig. Met geweldige punk ’n roll spelen ze de zalen en festivals plat. De band staat op Bospop 2011 en opent in 013 begin augustus voor Bad Religion.

Black-Bone
De muziek van Black-Bone neemt je mee terug naar de schitterende old school rock, toen rockmuziek nog was zoals het bedoeld was: echt en ruig met smerige gitaarpartijen. Dankzij de ongecontroleerde podium performance worden de live optredens vergeleken met die van The Who. Het trio verzorgt zelfs de support-act voor Deep Purple op in december in Arnhem. Wil je krachtige, snelle en stuwende rock n roll? Go and see Black-Bone.

The Dirty Denims
Geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, The Ramones en Blondie maken The Dirty Denims hun eigen Happy Hardrock. Hoog meeschreeuw gehalte, niet bang om vies te worden én vooral niet moeilijk doen. De Denims hebben al menig podia onveilig gemaakt, waaronder de Zwarte Cross 2010 en Bospop 2011. Het nummer Ride Tonight is in 2010 te horen geweest op de nationale Amerikaanse televisiezender ESPN2 tijdens de NASCAR Races.

Wanneer: zondag 23 oktober
Waar: W2 Den Bosch
Aanvang: 14:30 uur

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze avond.