Rock WerchterOver eten op festivals is al veel gezegd en geschreven. De tijd dat het aanbod uit een hotdog, hamburger en friet met mayonaise bestond ligt ver achter ons. Al vele jaren is het aanbod eten op Rock Werchter veel uitgebreider en vooral zeer gevarieerd. Er is voor elk wat wils. Er zijn gezonde salades, oesters, lekkere pasta’s, oosterse schotels, premium burgers, knapperige belegde broodjes, de eerste mosselen, wraps, wok, gezonde smoothies, fruit. Er is vegetarisch en glutenvrij. Dit jaar breidt Rock Werchter het menu nog verder uit.

Met Let’s Meat lanceert Rock Werchter een restaurant met bediening aan tafel. Er worden steaks van topkwaliteit geserveerd, met lekkere sausjes, salade en verse friet. Let’s Meat bevindt zich op de North West Walls site. Het restaurant, goed voor 160 couverts, is elke festivaldag open vanaf 13u. Om 21u30 start de laatste service. Ook tijdens TW Classic, dit jaar op zaterdag 4 juli met oa Anouk, Faithless en Robbie Williams, opent Let’s Meat de deuren.

Op de North West Walls site, nu helemaal geïntegreerd, is er nog meer lekkers te krijg. In de schaduw van de North West Walls street-art installatie, staan verschillende foodtrucks opgesteld: Old Scuola (houtoven pizza), Crêpe Centraal (hartige & zoete pannenkoeken), Venrooy (visspecialiteiten), Smoking Goodness (barbecue), Let’s Salsa (tacos), Toetzoet (suikerspin), Lulu’s Tribal Kitchen (Indische keuken) en Pique-Nique (croques, quiches, salades). Jeroen Meus stelt tijdens Rock Werchter in primeur Würst -dat zijn gourmet hotdogs- voor. Ook tijdens TW Classic kunnen zijn “haut dogs” gedegusteerd worden.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Vier dagen lang is in het Festivalpark in Werchter (België) het beste van nu te zien en te horen op drie podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt gesmaakt. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2014 bijna 150.000 unieke festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een maanden op voorhand uitverkocht festival. Rock Werchter 2015 is bijna uitverkocht. Enkel voor vrijdag 26 juni is er nog een beperkt aantal tickets in verkoop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.