rockportaal_is_op_zoek
Wegens de groeiende populariteit van Rockportaal.nl zijn we op zoek naar enthousiaste (rock) muziekliefhebbers die ons huidig team van vrijwilligers willen versterken met het vullen van de website.

Over Rockportaal.nl
Rockportaal.nl is een website voor muziekliefhebbers, onderhouden door enthousiaste medewerkers. Ons streven is om bezoekers van Rockportaal.nl zo goed en zo snel mogelijk van de meest recente informatie over bekende en onbekende artiesten, concerten, festival en albums te voorzien, alsmede middels fotoreportages een visuele impressie te geven van festivals en concerten. We hebben regelmatig diverse acties op Rockportaal.nl zoals prijsvragen in samenwerking met podia, labels en festivals. Rockportaal.nl heeft per maand gemiddeld tienduizend unieke bezoekers (twintigduizend pageviews), voornamelijk afkomstig uit Nederland en België.

Wij zijn op zoek naar:

Album recensent (m/v)
Je ontvangt, in overleg, van Rockportaal.nl cd’s en downloads waarover je een recensie schrijft en plaatst deze zelf op de website.

Concert / festival recensent (m/v)
Je bezoekt voor Rockportaal.nl concerten en festivals en schrijft daar een uitgebreide recensie over en plaatst deze zelf op de website.
We zijn met name op zoek naar mensen uit de regio Utrecht (Tivoli), Amsterdam (HMH, Melkweg en Paradiso) en Rotterdam (Ahoy).

Interviewer (m/v)
Je interviewt voor Rockportaal.nl artiesten waar je zelf interesse in hebt. Je werkt het interview uit en plaatst deze zelf op de website.

Combinatie van bovenstaande functies is uiteraard mogelijk.

Rockportaal.nl biedt jou:
Een leuk team om mee samen te werken.
– De mogelijkheid om je favoriete artiesten te spreken.
– Gratis toegang tot concerten en/of festivals.
– Gratis cd’s of downloads.

Interesse?
Stuur dan je motivatie en enkele voorbeelden van  recensies/interviews die door jou geschreven zijn naar vacature@rockportaal.nl.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.