Sacred_Reich

Met het vastleggen van de Amerikaanse thrash band Sacred Reich is de eerste naam bekend voor de tweede editie van Dynamo Metalfest.

Meteen op de dag van het eerste uitverkochte Dynamo Metalfest is bekend gemaakt dat de band uit Arizona op zaterdag 16 juli 2016 zal afreizen naar het festival. Mede organisator Sander Waterschoot van Dynamo is behoorlijk blij; “We hebben ze al een aantal keren in de zaal gehad bij ons en dat ze nu op het festival staan is helemaal geweldig. Sacred Reich heeft al heel lang een warme band met Eindhoven en dit gaat nogal knallen volgend jaar, let maar op”.

De band zelf is ook erg blij met de bevestiging. Bassist/zanger Phil Rind verwoordt het zo; “You all know that Dynamo holds a very special place in our hearts. Remember when we met all those years ago? We do! We are very happy to be invited to Dynamo Metalfest next summer! We look forward to celebrating 30 Years of Sacred Reich with you all. We can’t wait. See you then!”

Met het aankondigen van Sacred Reich start op maandag 20 juli de voorverkoop. De eerste 1000 kaarten zullen te koop zijn voor 15 Euro. Hierna zal de prijs 20 Euro zijn in de voorverkoop. “We willen volgend jaar grotere bands boeken, daarom is de prijs iets verhoogd”. Aldus Paul van Berlo, mede-organisator. “Bezoekers hoeven niet bang te zijn dat we gaan concurreren met de grote festivals en bijbehorende prijzen, Dynamo Metalfest zal altijd laagdrempelig blijven.”

Tickets voor Dynamo Metalfest 2016 zijn vanaf maandag 20-7-2015 om 9.00 te koop via deze link: http://www.ticketmaster.nl/event/149993

Feiten:
Naam: Dynamo MetalFest
Lokatie: Ijssportcentrum, Antoon Coolenlaan 3, Eindhoven
Datum: zaterdag 16 juli 2016
Entree vvk: 20 euro
Early bird: 15 euro

Meer info op www.dynamometalfest.nl en
www.facebook.com/dynamometalfest

Bron: https://www.facebook.com/dynamometalfest