scumbash-2016-posterEen nieuwe editie, een nieuwe datum en een gloednieuwe locatie. Maar wèl hetzelfde succesvolle festival: de vierde editie van het Rotterdamse rock-’n-rollavontuur ScumBash vindt volgend jaar plaats op zaterdag 4 maart in de RDM Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven (adres: RDM-straat 1). De eerste bevestigde namen zijn Kadavar (D), Legion Of The Damned (NL), Batmobile (NL), Backfire (NL), Death Alley (NL) en Fleddy Melculy (BE). Meer nieuwe acts worden spoedig aangekondigd.

De voorverkoop van de voordelige en gelimiteerde Early Bird- (slechts 500 beschikbaar) en Kniptickets start nu zaterdag 19 november om 10.00 uur. Alle informatie over het festival, over de tot nu toe geboekte bands en de tickets staat op de website.

RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Organisators Schorem Barbier en Paaspop Events zijn erg in hun nopjes met de nieuwe bijzondere festivalplek die één op één bij het stoere en sfeervolle karakter van ScumBash past. De imposante loods is bereikbaar via de weg (fiets, openbaar vervoer, auto, te voet) maar ook via het water (watertaxi en waterbus); deze video geeft een goed beeld van het fraaie pand.

De voorgaande drie edities werd Scumbash in de Van Nellefabriek gehouden. Robert van Schorem: “Daar waren we ineens niet meer welkom. Blijkbaar was Scumbash niet helemaal hun ding. Maar we zouden geen Rotterdammers zijn als we daar geen oplossing voor zouden vinden. Dus bezochten we afgelopen maanden een aantal mogelijke locaties en kozen de aller tofste uit. Eén die smerig, vuig en op en top Rotterdams is. Tussen de containers -in de haven op Zuid- staat die fenomenale RDM Onderzeebootloods nu op ons te wachten.”

Tickets
Early Bird-tickets a € 39,- (exclusief servicekosten) zijn online verkrijgbaar via de website. Er zijn slechts 500 Early Birds beschikbaar, dus hier geldt echt op =op! Ook de Kniptickets zijn gelimiteerd (en verkochten voorgaande jaren razendsnel uit); deze kosten € 30,-

ScumBash 2013-2015
De eerste drie zeer geslaagde edities van ScumBash trokken duizenden liefhebbers van psychobilly, punkrock, hardcore, surf, ska, hardrock, country, roots en verwante muziekstijlen -maar vooral ook van een rock-‘n’-roll levensstijl– naar ScumBash in Rotterdam om een mooi feestje te vieren dat een geheel eigen plek in de festivalwereld inneemt.

Website & Social Media
* ScumBash website en tickets
* ScumBash Facebook
* Schorem Haarsnijder en Barbier website
* Schorem Haarsnijder en Barbier Facebook (bijna 1.000.000 fans)
* RDM Onderzeebootloods en video