Op het festivalterrein van Paaspop zal dit jaar een speciale fraaie Silent Disco-loods worden gebouwd. De Silent Disco van 433FM.com is de sensatie op festivals in binnen- en buitenland. Bekend van onder meer de Parade, Lowlands, Glastonbury, Benicassim en Sziget en vele andere evenementen van Rotterdam tot aan Japan.

Je krijgt bij binnenkomst in de Silent Disco een hoofdtelefoon waarmee je keuze hebt tussen twee kanalen: behalve de welbekende en megadansbare show van de Silent Disco-DJ’s op kanaal één, zal het tweede kanaal muzikaal ingevuld worden door… de artiesten die op Paaspop spelen! In plaats van de gebruikelijke signeersessie georganiseerd door Live XS, zal deze partij deze Paaspop dus zorgen voor een prachtige line-up voor dit tweede kanaal. Hou de website in de gaten voor meer nieuws over welke artiesten hier aan mee gaan werken.

Extra mooi is dat de Silent Disco op Paaspop gerund wordt door vrijwilligers van Fight Cancer, om op deze manier ook aandacht te vragen voor kankerbestrijding.