Op zondagmiddag lekker genieten van te gekke Singer Songwriters! Zaal open 16.00, aanvang eerste artiest om 16.30. Line-up, in willekeurige volgorde, maar we beginnen uiteraard eerst met de dames 🙂

Anneke van Giersbergen
Apetrots zijn we, dat we de charismatische Anneke van Giersbergen naar De Pul hebben kunnen halen! Anneke heeft haar strepen al lang verdient. Zo heeft ze onder andere furore gemaakt als frontvrouw van The Gathering. In 2007 begon de zangeres een eigen solocarrière, met groot succes tot gevolg. Zo werd ze onder andere genomineerd voor twee Edison-awards. Een fijne afsluiter van een fijne middag!

Sofia Dragt
Deze zangeres en liedjesschrijver begeleidt zichzelf op piano en maakt filmische popmuziek met een klassieke ondertoon. Ze wordt vaak geïnspireerd door natuurbeelden en vindt de klank en sfeer het meest belangrijk in haar liedjes. Naast muziek heeft Sofia nog een grote passie: deltavliegen. Hoog in de lucht overziet ze voor even de dingen, die ze later vanachter haar vleugel verwerkt tot liedjes die landen in je hoofd.

Yassine Belghanch
Op z’n 22e besloot Yassine zich volledig op de muziek te richten. Hij heeft gestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg en momenteel actief als songwriter, producer en gitarist bij onder andere Eleonor Coco en Kenny B! Daarnaast is hij volop bezig met eigen werk en daarvan krijgen wij een heel smakelijke voorproef van te horen! Ladies & gentleman; give it up for Yassine!

Niels & Flemming
Momenteel beleven Niels & Flemming de ultieme jongensdroom! Ze veroveren met hun band Baby Blue in razend tempo heel Nederland. Binnen de band is Flemming de zanger/frontman. Niels is de toetsenist en is verantwoordelijk voor de koortjes. Maar naast dit Rock ‘n Roll geweld, pakken ze af en toe samen de gitaar erbij en maken met z’n tweeën fijne muziek. Laat je verrassen door deze jonge sympathieke gasten!

Tegen een kleine vergoeding serveren wij heerlijke zelfgemaakte soep met brood en lekkere hapjes! Tevens heeft Wijnhuis Uden een speciale selectie wijnen voor deze middag bij elkaar gezocht. Deze zijn aan de bar in de foyer verkrijgbaar.

Wanneer: zondag 1 november
16:00 uur: deuren open
16:30 uur: aanvang