Paaspop logo9 nieuwe acts: Skunk Anansie, Honky, RotFront, Chase & Status, Dimitri Kneppers, Black Rebel Motorcycle Club, Elektro Guzzi LIVE, C2C, Dexter
Paaspop vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2013

Skunk Anansie, Black Rebel Motorcycle Club en Chase & Status. Dat zijn drie van de negen net bevestigde acts die volgend jaar naar Paaspop komen, dat van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2013 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel (NB) wordt gehouden.

Skunk Anansie, wereldberoemd, met zijn excentrieke frontvrouw Skin scoorde een aantal wereldhits waaronder Weak, Hedonism, Charity, Secretly, Brazen Weep en meer recent Squander. Het optreden op Paaspop zal het enige in Nederland zijn in de tour. Minder grote hits maar even spectaculair is Black Rebel Motorcycle Club. Deze eigenwijze Amerikaanse rockband is geliefd om zijn unieke stijl van gruizige (garage) rock, blues, folk, neo-psychedelica en rock ‘n’ roll. Uit een ander muzikaal vaatje tapt de crème de la crème van drum & bass en dubstep van dit moment: het razend populaire Chase & Status. Chase & Status zal als DJ set en met MC Rage optreden.Ook met de zes overige acts voegt Paaspop weer ijzersterke namen aan het programma toe: Honky, RotFront, Dimitri Kneppers, Elektro Guzzi LIVE, C2C en Dexter.

Alle acts op een rijtje
Skunk Anansie, Black Rebel Motorcycle Club, Honky, RotFront, Chase & Status DJ Set, Dimitri Kneppers, Elektro Guzzi LIVE, C2C en Dexter. Eerder werden de volgende acts bevestigd: The Gaslight Anthem, Will & The People, La Pegatina, Barry Hay Flying V Formation, Blaudzun, Caro Emerald, Beth Hart, Anne Soldaat, Testament, Moke, Babylon Circus, Douwe Bob, Nielson, Berlinsky Beat, Skip & Die & De Jongens Driest, Jandino Asparaat, Killer Queen (no. 1 Queen Tribute band), Gui Boratto, Guerilla Speakerz, Huoratron, Sólstafir, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Noisia, N-Type, Gomes en Dope D.O.D.

Gezien het grote aantal acts op Paaspop 2013 (meer dan 150 uit diverse muzikale genres als hardrock en metal, dance/techno, dubstep, (punk)rock, hip hop, folk, pop, singer-songwriter, indie en meer), brengt de organisatie de komende weken regelmatig een reeks nieuw geboekte namen naar buiten. Informatie over de bevestigde acts staat op uiteraard ook op de site.

Early Bird ticketactie tot en met zaterdag 5 januari 2013
De Early Bird-actie loopt tot en met zaterdag 5 januari 2013. In deze periode zijn de tickets voor een gereduceerde prijs te koop. De volgende tickets zijn verkrijgbaar tijdens de Early Bird-weken:

– ticket voor 3 dagen € 86,-
– ticket voor 3 dagen + camping € 95,-

Paaspop introduceert voor de komende editie het gloednieuw Young & Free-ticket, speciaal voor de jongere muziekliefhebber met een kleine beurs. Deze tickets zijn dan ook alléén beschikbaar voor bezoekers die 16 of 17 jaar oud zijn op 29 maart 2013.

– Young & Free-tickets voor 3 dagen  € 70,-
– Young & Free-tickets voor 3 dagen + camping € 75,-

Thunderbolt na overdonderend succes ook op Paaspop 2013
Dit uit ijzeren platen opgetrokken bikerscafé beleefde dit jaar zijn primeur op Paaspop en pronkte afgelopen zaterdag ook op een uitverkocht Speedfest, waar de heavy hangout opnieuw zijn bestaansrecht bewees. Niet zo heel verwonderlijk dus dat de Thunderbolt ook in 2013 weer op veler verzoek op het Paaspopterrein zal schitteren.

Editie 2012
Dit jaar overtrof het festival opnieuw de voorgaande edities op alle fronten en blikt de organisatie terug op drie uitverkochte dagen, met 51.000 bezoekers een groei van 10.000 méér bezoekers ten opzichte van 2011.

Editie 2013
De ambities reiken hoog: Paaspop 2013 zal doorgaan op de ingeslagen weg en nóg mooier en spannender worden. Meer en andere podia; prachtige decors; een fantastisch programma en unieke mix van cabaret, comedy, theater, entertainment en uiterst gevarieerd muzikaal aanbod waarbij de diepgang van de verschillende popmuzikale genres voorop staat.

Paaspop, officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen
Paaspop is de officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen en behoort inmiddels tot de top van de Europese openlucht evenementen. Het festival  bestaat al sinds 1978 en is uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland.

Website & Social Media
Volg de website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.