FortaRock persbericht. Kun je de mail niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
FortaRock persbericht

SLAYER, ANTHRAX & MESHUGGAH BEVESTIGD VOOR FORTAROCK

FortaRock Festival
Zaterdag 2 juni 2012
Park Brakkenstein, Nijmegen
www.fortarock.nl

Met gepaste trots presenteert het FortaRock Festival de eerste drie namen voor 2012:

SLAYER
ANTHRAX
MESHUGGAH

Niemand minder dan het legendarische Slayer zal FortaRock op 2 juni 2012 afsluiten. De band is één van de invloedrijkste en gezichtsbepalende in het genre, al jaren een favoriet van vele metalheads en een lichtend voorbeeld voor de jonge garde. FortaRock is er trots op een van de grootste metalbands aller tijden te verwelkomen in Nijmegen.

Anthrax uit New York is eveneens een van de meest toonaangevende bands in de metalscene. De band is inmiddels weer herenigd met zanger Joey Belladonna en bracht eerder dit jaar het geweldige nieuwe album ‘Worship Music’ uit.

De Zweedse band Meshuggah hebben we al eerder mogen verwelkomen op FortaRock, in 2012 komen ze terug met een nieuw album in de achterzak. Meshuggah behoort tot een van de meest experimentele en grensverleggende formaties in de metalscene.

Facebook Like Button Tweet Button

 

Tickets / Voorverkoop

De voorverkoop voor het festival begint op zaterdagochtend 10 december, 10.00 uur.

FortaRock heeft ook dit jaar weer een speciale early bird actie: de eerste 500 tickets gaan weg voor €49,50 (per ticket). Let op: deze actie is slechts 24 uur geldig.

Tot en met 31 december kun je een ticket aanschaffen voor €54,90 (per ticket). Vanaf 1 januari 2012 kost een ticket €59,50 (per ticket)

Alle genoemde prijzen zijn excl. €1,50 servicekosten

Tickets kun je direct bestellen op www.fortarock.nl en www.doornroosje.nl (met iDeal of creditcard) of bij een van deze voorverkoopadressen: State Off Art Metalstore, Kroese Arnhem/Nijmegen, Waaghals Arnhem/Nijmegen, Uitburo Nijmegen.

 

FortaRock informatie

Voor meer informatie over het FortaRock Festival kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Mail dan naar info@fortarock.nl.

Check ook onze vernieuwde website voor de laatste nieuwtjes en updates. Op de website staan ook logo’s en foto’s van het festival als ook van de artiesten als hi res download beschikbaar.

FortaRock op Facebook http://facebook.com/fortarockfestival
Twitter: http://twitter.com/fortarock