Memphis Maniacs posterMemphis Maniacs Mega Mash-Up Invasion!
a stunning spectacle with surprising guests from outer space

– Op vrijdag 22 november 2013 Klokgebouw Eindhoven –

Volgende week maandag 15 april start de voorverkoop van de spectaculaire show Memphis Maniacs Mega Mash-Up Invasion! – a stunning spectacle with surprising guests from outer space. Dit evenement wordt op vrijdag 22 november 2013 in het Eindhovense Klokgebouw gehouden. Tickets kosten in de voorverkoop € 22,50,-. De populaire rockband Memphis Maniacs (NL) zal die avond een extra lange show geven. Bovendien zullen verrassende en zeer uiteenlopende special guests een bijdrage leveren. Deze gasten worden, net als de andere artiesten, in de aanloop naar het concert bekend gemaakt.

Middels een uitverkochte clubtour brak live mash up rockband Memphis Maniacs in 2011 definitief door en ook de supersize variant in 2012 leverde wederom volle popzalen en lovende reacties op.  Sindsdien zegevierden de Maniacs op festivals als Noorderslag, Parkpop, Dance Valley, Oerol, Solar en de Zwarte Cross. In het Paasweekend walste het collectief nog even de grote Apollo-tent (ruim 10.000 toeschouwers) op Paaspop in Schijndel finaal plat. De band heeft de lat daarom nu weer hoger gelegd en pakt op vrijdag 22 november uit met een speciale en grootse show. Het belooft een meeslepende avond te worden waarbij buitenaardse superkrachten massaal worden ingezet.

Memphis Maniacs: koningen van de live mash up

Ruim zeven jaar geleden kwam een aantal (toen nog) jongemannen op het lumineuze idee om

het concept van mash-ups live met een band toe te gaan passen. Daardoor ontstond geleidelijk

een band die klonk alsof een DJ met meerdere draaitafels knallers uit zeer diverse genres door

en over elkaar heen gooit. Gaandeweg sloeg deze formule flink aan en na de landelijke doorbraak in 2011 volgden twee waanzinnige jaren. In 2013 dendert de Maniacs-locomotief dus vrolijk door met nieuw materiaal en een adembenemende show waarbij de grenzen tussen genres, waanzin, entertainment en virtuositeit bruut om zeep worden geholpen.

Online stuff

www.memphismaniacs.com

www.facebook.com/memphismaniacs

http://nl.wikipedia.org/wiki/Memphis_Maniacs

http://twitter.com/memphismaniacs