Speedfest 8Eerste namen: Buzzcocks, Agnostic Front, Guana Batz, Honky en Peter Pan Speedrock

– start vvk tickets op donderdag 20 juni a.s. –

Een nieuwe datum, een gloednieuwe website en kersverse ambities. Over een klein half jaar vindt alweer de achtste editie van Speedfest plaats. Buzzcocks, Agnostic Front, Guana Batz, Honky en uiteraard gastheer/organisator Peter Pan Speedrock zelf zullen op zaterdag 23 november in het Eindhovense Klokgebouw langs komen voor het ruigste feestje van het jaar. Nieuwe acts worden spoedig aangekondigd. De voorverkoop van de tickets start donderdag 20 juni.

,,Dat de vorige drie edities van Speedfest uitverkochten wil niet zeggen dat we daarom nu op onze lauweren rusten”, stelt frontman Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock. ,,Integendeel. Elk jaar proberen we de voorgaande editie te overtreffen. Daarbij richten we ons vooral op drie pijlers:  gave bands, de typische Speedfest-sfeer en een lage ticketprijs. Dit jaar hebben we géén Early Bird-actie maar organiseren we een bijzondere prijsvraag  waarbij de winnaar één dag als roadie met ons op pad mag  naar de Zwarte Cross op vrijdag 26 juli. In onze toerbus dus. Bovendien mag hij of zij daarna nog gewoon twee dagen op de Zwarte Cross doorfeesten. Daarnaast belonen we de eerste 666 ticketkopers met een gave goodiebag die op Speedfest af te halen is. De spelregels en voorwaarden van deze twee winacties staan op de Speedfest-site.”

Tickets
De kaartverkoop voor Speedfest start donderdag 20 juni om 10.00 uur. De soorten tickets en hun prijzen worden vóór die tijd bekend gemaakt.

Trailer
Op de nieuwe website staat ook de officiële Speedfest trailer.

Speedfest
In 2006 vond de eerste editie van Speedfest plaats. In acht jaar tijd groeide het jaarlijkse festival voor liefhebbers van rock ‘n’ roll en verwante stijlen als outlaw country, hardcore, metal, surf, psychobilly en speed-, punk-, garage- & hardrock uit tot een internationaal begrip.

Meer informatie?: www.speedfest.nl