Valient Thorr (Usa), My Sleeping Karma (Dui), Mad Sin (Dui) en ’77 (Spa) zijn aan de line-up van Speedfest toegevoegd.  Eerder al waren Graveyard (Swe), Monster Magnet (Usa) en uiteraard de organisator zelf –  Peter Pan Speedrock – bevestigd voor de zevende editie van Speedfest. Het programma is hiermee nog niet compleet. Meer namen gaan nog volgen.

 Distortion

Nieuw dit jaar is de samenwerking die Speedfest aangaat met Distortion, een nieuw, op metal gericht festival dat daags na Speedfest plaatsvindt in het Klokgebouw. Peter Pan Speedrock-frontman Peter van Elderen: ,,Toen Distortion zich bij ons meldde, was de samenwerking snel beklonken. We vinden het een mooi initiatief, dat we graag ondersteunen. Voor de liefhebbers van zowel Speedfest als metal zullen er combitickets verkocht worden. En volgens mij zijn dat er aardig wat.”
Voor Distortion zijn Fear Factory, Meshuggah, Decapitated, Sylosis en Devin Townsend Project de eerste bevestigde namen. Zie ook www.distortionfest.nl

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Speedfest start donderdag 5 juli om 10.00 uur.

Tickets zijn aanvankelijk alleen verkrijgbaar als E-ticket via de website of bij de Primera-winkels. Een ticket voor Speedfest kost 35 euro.

Vanaf 1 september zullen ook harde tickets via regionale voorverkoopadressen verkocht gaan worden. Tot 1 september worden combitickets met Distortion verkocht voor 50 euro. De prijs na 1 september is nog niet bekend. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Meer informatie?: www.speedfest.nl