Yellow ClawOp vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober vindt de zevende editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets waren in no-time uitverkocht. De normale kaartverkoop start op donderdag 21 augustus om 19.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend.

Eerste namen
Met een uitverkochte clubtour in het najaar is het een mooie gelegenheid om samen met de razendpopulaire rockband Kensington het festivalseizoen af te sluiten. De single Streets van het pas verschenen nieuwe album Rivals heeft inmiddels de gouden status bereikt. Yellow Claw zal met hun vette show de Jupiler Stage laten ontploffen! De Spaanse feestband La Pegatina heeft zich ruimschoots bewezen tijdens shows op onder andere Pinkpop en Lowlands. Stilstaan is geen optie!

Trots is FestyLand op de bevestiging van de Zweedse DJ Otto Knows, bekend van zijn grote hit Million Voices. Rapper Typhoon is hot dankzij de hit Zandloper en daardoor momenteel veel op de radio en festivals te horen en te zien. Onlangs had 3FM Serious Talent Kovacs nog een megahit te pakken met haar single My Love. Verder zijn bevestigd Jett Rebel, FeestDJRuud presents Knaltival,  Memphis Maniacs, DubVision, Dirtcaps, Festa Orkesta o.l.v. Kees van Hondt, BZB, Lady Bee, Kenneth G en Mental Theo.

Camping Hemel te Rijk
Tijdens FestyLand kan er aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 10 oktober 14.00 uur tot maandag 13 oktober 12.00 uur. Er is plek voor campers, caravans en tenten. Er zijn 2.000 campingtickets beschikbaar en vanaf dit jaar is er een aparte caravan- of camperticket nodig, hiervan zijn er slechts 100. Let op! Lees de campingregels goed door want één en ander is aangescherpt. Campingtickets kosten €18,- per persoon, ongeacht hoeveel nachten men verblijft. Voor een camper- of caravanticket betaal je naast je persoonlijke campingticket €30,- per camper of caravan. Deze zijn enkel online te bestellen via www.festyland.nl. Daar is tevens het campingreglement te vinden. Op de camping geldt voor vrijdag, zaterdag en zondag een minimale leeftijd van 18 jaar.

FestiTent
Heb je geen zin om je eigen tent op te bouwen? FestiTent verhuurt kant-en-klare kampeertenten tijdens FestyLand op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober. Kies je gewenste pakket online en laat de rest aan hen over. Zij zetten alles voor jou klaar! Breng enkel nog je eigen ‘festivalessentials’ mee en geniet vanaf het eerste moment in alle comfort van jouw FestyLand-trip! Meer info en reserveringen ga naar www.festyland.nl 

Start kaartverkoop
Vanaf donderdag 21 augustus om 19:00 uur start de kaartverkoop voor zowel FestyLand als Heerlijk Hemelrijk Festival. De volgende tickets zijn verkrijgbaar:

2 dagen FestyLand (vrijdag 10 oktober + zaterdag 11 oktober)             € 43,- (excl. fee)
Combi-tickets (FestyLand + Heerlijk Hemelrijk Festival)                         € 48,- (excl. fee)
Vrijdagticket FestyLand (10 oktober)                                                             € 30,- (excl. fee)
Zaterdagticket FestyLand (11 oktober)                                                          € 38,- (excl. fee)
Heerlijk Hemelrijk Festival (12 oktober)                                                        € 10,- (excl. fee)
Campingticket                                                                                                         € 18,- (excl. fee)
Camper- of caravanticket                                                                                     € 30,- (excl. fee)
Rits-Rats Beurs (12 munten, incl. gadget)                                                      € 30,- (excl. fee)
Rits-Rats Beurs (24 munten, incl. gadget)                                                      € 60,- (excl. fee)

Deze tickets zijn, met uitzondering van de camping-, camper- en caravantickets en de Rits-Rats beurzen, ook verkrijgbaar via alle Primera winkels in Nederland.

Editie 2013
Vorig jaar mocht de organisatie in drie dagen maar liefst 32.000 festivalgangers binnen de festivalpoorten verwelkomen. Op de FestyLand website staat de aftermovie van de zeer succesvolle editie van 2013.

Website & Social Media
Blijf op de hoogte via de FestyLand website en Social Media (Facebook, Twitter, Youtube)