Logo FestyLand 2015Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober vindt de achtste editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets zijn uitverkocht, de reguliere kaartverkoop start op zaterdag 27 juni aanstaande om 10.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend: Jett Rebel, John Coffey, Jordy Dazz, Lil’Kleine, The Dirty Daddies, BZB en Puinhoop Kollektiv!

Jett Rebel heeft een goed jaar achter de rug! Hij mocht diverse onderscheidingen in ontvangst nemen, waaronder een Edison en een 3FM Serious Talent Award. Hij was veelvuldig te zijn tijdens De Wereld Draait Door, speelde met groot succes op alle grote Nederlandse festivals inclusief Pinkpop en Lowlands en waren zijn tournees stijf uitverkocht. In oktober zal hij met zijn energieke en strakke show het festivalseizoen vakkundig afsluiten tijdens FestyLand! De mannen van John Coffey speelden meer dan 150 shows door heel Europa en gingen na hun show tijdens Pinkpop afgelopen editie wereldwijd viraal met het filmpje, waar zanger David Achter de Molen staand op het publiek een toegeworpen glas bier vangt, opdrinkt en weggooit. Live word je weggeblazen door dit smerige, beukende gitaargeweld! De muziek die Jordy Dazz maakt kan het beste beschreven worden als een mix tussen zwaargewicht Fedde Le Grand en supertalent Hardwell. Aan die mix voegt hij zijn eigen innovatieve en vernieuwende geluid toe. Wat je dan krijgt is een niet te stoppen Big Room tech-house. Samen met Ronnie Flex heeft  Lil’Kleine momenteel de nummer 1 hit Drank & Drugs te pakken en zal met zijn vette show de Spektakulair laten ontploffen! The Dirty Daddies zag het levenslicht tijdens FestyLand en is na twee jaar uitgegroeid tot dé ultieme festival act dat elk feest op haar grondvesten laat schudden. Het kleurrijke gezelschap van BZB maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van. Ondanks dat het energieke en interactieve trio van Puinhoop Kollektiv pas een formatie vormt sinds de start van 2013, zijn ze nu al volwaardig onderdeel van de Nederlandse eclectische DJ scene.

Camping Hemel te Rijk
Tijdens FestyLand kan er aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 9 oktober 14.00 uur tot maandag 12 oktober 12.00 uur. Er is plek voor campers, caravans en tenten. Camping Hemel te Rijk is dit jaar uitgebreid naar 2.500 campingtickets en is er een aparte caravan- of camperticket nodig, hiervan zijn er slechts 200. Let op! Lees de campingregels goed door want één en ander is aangescherpt. Campingtickets kosten €18,50 per persoon, ongeacht hoeveel nachten men verblijft. Voor een camper- of caravanticket betaal je naast je persoonlijke campingticket €30,- per camper of caravan. Deze zijn enkel online te bestellen via www.festyland.nl. Daar is tevens het campingreglement te vinden. Op de camping geldt voor vrijdag, zaterdag en zondag een minimale leeftijd van 18 jaar. 

Start kaartverkoop
Vanaf zaterdag 27 juni om 10:00 uur start de online kaartverkoop voor zowel FestyLand als Heerlijk Hemelrijk Festival. De volgende tickets zijn verkrijgbaar:
2 dagen FestyLand (vrijdag 9 oktober + zaterdag 10 oktober)               € 47,50 (excl. fee)
Combi-tickets (FestyLand + Heerlijk Hemelrijk Festival)                         € 52,50 (excl. fee)
Vrijdagticket FestyLand (9 oktober)                                                                € 29,50 (excl. fee)
Zaterdagticket FestyLand (10 oktober)                                                          € 39,50 (excl. fee)
Heerlijk Hemelrijk Festival (11 oktober)                                                        € 10,00 (excl. fee)
Campingticket Hemel te Rijk                                                                              € 18,50 (excl. fee)
Camper- of caravanticket Hemel te Rijk                                                          € 30,00 (excl. fee)
Rits-Rats Beurs (12 munten, incl. gadget)                                                      € 30,00 (excl. fee)
Rits-Rats Beurs (24 munten, incl. gadget)                                                      € 60,00 (excl. fee)
Deze tickets zijn, met uitzondering van de camping-, camper- en caravantickets en de Rits-Rats beurzen, ook verkrijgbaar via alle Primera winkels in Nederland.

Leeftijd
Tijdens FestyLand op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar. Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 11 oktober daarentegen kent geen leeftijdsgrens.

Editie 2014
Vorig jaar mocht de organisatie op vrijdag en zaterdag maar liefst 26.500 bezoekers binnen de FestyLand-poorten verwelkomen. Op zondag wisten 7.000 festivalgangers het nieuwe Heerlijk Hemelrijk Festival te vinden. Op de FestyLand website staat de pre-movie voor 2015.

Website & Social Media

Blijf op de hoogte via de FestyLand website en Social Media (Facebook, Twitter, Youtube)