Het festival Groezrock is in het rockwereldje een begrip. Dit jaar viert het festival al zijn 22e verjaardag en in al die jaren werd Groezrock steeds groter en populairder.

Vanaf 2011 kregen verschillende bands uit allerlei Europese landen de kans om te mogen spelen op Groezrock en wel op het Macbeth Stage. De dertig bands moeten zoveel mogelijk stemmen verzamelen en elke dag wordt er een top tien gepresenteerd. Het stemmen kan tot middernacht 17 maart en dan wordt er uit de allerlaatste top tien een selectie gemaakt. Zo kan het dus zomaar zijn dat een bandje uit Nederland op Groezrock staat.

Er doen elf bands uit Nederland mee en zo ook The 101’s uit Erp. The 101’s zijn een punkrock band en spelen dit jaar bijvoorbeeld al op Skladište Fest in Servië en het bekendere Nirwana Tuinfeest in Lierop.

Stemmen op The 101’s kan via de link:
http://www.macbethfootwear.net/groezrock/

The 101’s hebben ook een promotiefilmpje gemaakt en deze kun je bekijken via deze link:

Iedereen die dit promofilmpje deelt op Facebook maakt ook nog eens kans op leuke goodies van The 101’s!

Let op:
– Je kunt maar op een band per dag stemmen (dus je kunt gerust iedere dag stemmen)
– De stemperiode stopt om middernacht op 17 maart
– Elke dag wordt er een top tien van de vorige dag gepresenteerd

Groezrock wordt dit jaar gehouden op 27 en 28 april in Meerhout. Groezrock trekt inmiddels meer dan 35.000 bezoekers uit heel Europa. Een zaterdag- of zondagkaart gaat weg voor 70 euro, een combikaart kost 110 euro en een campingkaart kost 15 euro.