Voor de derde maal in haar geschiedenis presenteert Stichting Robfest ook dit jaar de voorronde genaamd Road to Robfest. Op zaterdag 24 maart zullen er in totaal vijf regionale bands strijden om die ene felbegeerde prijs: spelen op Robfest Outdoor 2012. Het evenement wordt gehouden in Partycentrum Bolle Jan aan de Eikenburg te Eersel.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden is ook ditmaal besloten om van tevoren geen speelvolgorde vast te leggen. Er zal zodoende om 19:00 uur een loting plaatsvinden onder bands welke bepaald welke band hoe laat speelt. De eerste band bijt om 19:30 uur het spits af.

De winnaar wordt bepaald aan de hand van publieks stemmen. Bij een gering verschil zal er door de organisatie een geden jury rapport worden afgegeven, met daarin de uitleg waarom er voor die ene band is gekozen. Onderstaande bands zullen hun opwachting maken gedurende de avond.

  • Goed zat
  • Undefined Subculture
  • Duke Noz’em and the Dirty Downstrokes
  • Guilty Bloodshed
  • Final Jam

Robfest Outdoor 2012

Robfest Outdoor 2012 is hét jaarlijkse rock festival van de kempen. Het festival vind dit jaar plaats op zaterdag 19 mei, met als locatie traditie getrouw het Gildeterrein aan de Postelseweg te Eersel. Ook dit jaar wordt er in de middag gestart met een dodgeball toernooi om vervolgens rond 16:00 uur aan te vangen met de muzikale programmering. De organisatie verwacht spoedig met de eerste namen naar buiten te komen. Eerder waren namen als Face Tomorrow, Death Letters en Colossa op Robfest Outdoor 2012 te zien.

Houd de website in de gaten voor al het laatste nieuws!

http://www.robfest.nl/