Suburban gooit eindelijk de deuren open van haar eigen platenzaak: op 2 februari wordt de Suburban Record Store in Haarlem op feestelijke wijze geopend.

De Suburban Record Store gaat een uitgekiende selectie aanbieden van het beste uit de sleaze en rock ’n roll. Niet alleen de releases die via Neerlandsch rock ’n rollste zijn uitgekomen, maar ook die van haar vele buitenlandse partners. De winkel zal met name een uitgebreide vinylselectie kennen.

Het idee voor de winkel is ontstaan toen Suburban Records op zoek moest naar een nieuwe kantoorlocatie. Een ruimte aan het Donkere Spaarne in het centrum van Haarlem was niet alleen geschikt voor het kantoor en magazijn, maar bleek ook een winkelbestemming te hebben. Aangezien het label in 2012 vijftien jaar bestaat, is een eigen winkel de kroon op het werk van Suburban.

Het jubileum van Suburban wordt dit jaar naast de opening van de winkel op meerdere manieren gevierd. Zo levert het label ook weer een aantal bands voor Eurosonic. Vrijdag 13 januari presenteert Suburban in de Walrus de nieuwste generatie rock ’n roll met Automatic SamBlack Bottle RiotBirth of Joy en Shaking Godspeed. De label night is de aftrap van Suburban’s  Year of the Sleaze.

Natuurlijk zal de opening van de winkel vergezeld gaan van de nodige festiviteiten; daarover later meer!

Suburban Record Store
Donkere Spaarne 14-zwart
2011 JG Haarlem