Dynamo gaat speciaal voor deze top ADHD deathmetal package midden in de zomervakantie open, we plannen hier graag onze vakantie omheen. Dus plan deze avond geen bbq of een terrasavondje, maar begeef je richting Dynamo voor een duchtige pot metal van deze giganten in de deathmetal scene!

Suffocation
De uit New York afstammende van Suffocation combineert brute deathmetal met grindcore en hardcore, en doet dit al vanaf 1990 op de grootste podia. Ook Suffocation gebruikt offbeat ritmen om hun deathmetal aan de man te brengen. Na een korte onderbreking stond de band in 2002 op het befaamde ´New England Metal and Hardcore Festival´ en `Milwaukee Metal Fest´ en bracht de plaat ´Souls of Decay´ uit. De band tourde zich een ongeluk en stond in 2005 gas te geven op Wacken en stond afgelopen jaar nog doodgewoon 013 uit zijn plaat te spelen tijdens Neurotic Deathfest, wat niet gek is met een klassieker als ´Blood Oath´ als laatste release.
www.facebook.com/suffocation/info

Origin
Uit Topeka, Kansas USA komen deze technische deathmetallers Origin. Check eens op je gemak een cd van de heren en je zult tot de conclusie komen dat Origin iets speciaals is. Zelf omschrijven we het als wiskundige deathmetal, waarbij een doos Ritalin niet zal zorgen dat het te behapstukken is. Chaos maar dan wel gestructureerd in rare maten en metronoom strak drumwerk. Check even de laatste plaat van de heren, `Entity´ genaamd, verslavend spul!
www.facebook.com/Origin

Supports voor vanavond
Slaughter Denial (Death/Thrash, Italie)
Unbreakable Hatred (Death metal, Canada)
Re Armed (Death/Thrash, Finland)

19:00 – 19:30 Slaughter Denial (30)
19:45 – 20:15 Unbreakable Hatred (30)
20:30 – 21:00 Re Armed (30)
21:20 – 22:10 Origin (50)
22:30 – 23:40 Suffocation (70)