supertrampSupertramp kondigt de “Supertramp Forever Tour” aan, hun eerste live-optredens in meer dan vijf jaar. De tour begint op 3 november 2015 in Porto, Portugal en omvat 26 concerten in onder meer Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Portugal, België, Luxemburg en Engeland. Als onderdeel van deze tournee staat de band op vrijdag 11 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start donderdag 26 februari om 10.00 uur.

Naast Supertramp-oprichter, zanger en toetsenist Rick Davies, bestaat de line-up uit de legendarische Supertramp-leden John Anthony Helliwell, saxofoons en houtblazers en Bob Siebenberg, drums. Ook oudgedienden van eerdere Supertramp-tours, Jesse Siebenberg lead vocals, gitaren en percussie, Cliff Hugo bas, Carl Verheyen gitaar, Lee Thornburg trompet, Gabe Dixon zang en keyboards en Cassie Miller achtergrondzang maken deze keer weer deel uit van de bezetting. De “Supertramp Forever Tour” brengt ook de langverwachte terugkeer van Mark Hart, zang, gitaar en keyboards.

Rick Davies werkt samen met de set- en lichtontwerper Michael Brian Duncan aan een nieuwe podiumproductie die het publiek een geweldige audio en visuele
Supertramp-ervaring gaat bieden. De show belooft een historische avond te worden met klassieke albumtracks, lang vergeten juweeltjes en veel van hun hits waaronder “Bloody Well Right”, “Dreamer”, “From Now On”, “Goodbye Stranger”, “The Logical Song”, “Rudy” en vele andere.

NPO Radio 2 presents

Supertramp Forever Tour

vrijdag 11 december, Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 49, € 59, € 64, € 69

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/supertramp.
Kaartverkoop start donderdag 26 februari om 10.00 uur via: www.ticketmaster.nlen 0900 – 300 1250 (60 cpm).